isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Antalya Vali Koltuğuna Oturdu Talimatı Verdi
TÜRKİYE 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
 
  - Vali koltuğuna oturan öğrenciden 'lunapark ücretsiz olsun' talimatı   
  - Antalya'da 23 Nisan etkinlikleri Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başladı 
 

   
  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Antalya'da törenlerle kutlanıyor. Vali Münir Karaloğlu’nun bayram dolayısıyla koltuğunu bıraktığı ilkokul öğrencisi Ülkü Dila Eke, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i arayarak lunaparkın bir hafta boyunca ücretsiz hizmet vermesini istedi.   
  Antalya'daki törenler Cumhuriyet Meydanı'nda  saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan’ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunumunun ardından, diğer sivil toplum kuruluşları ve siyasi partiler de çelenklerini sundu. 
  Cumhuriyet meydanındaki tören Valilikte devam etti. Antalya Valisi Münir Karaloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 98. yılı nedeniyle koltuğunu Hüseyin Ak İlkokulu 4. sınıf öğrencisi 10 yaşındaki Ülkü Dila Eke’ye bıraktı. Eke, 23 Nisan hakkında düşüncülerini paylaştıktan sonra, ilk önce telefonla Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i  aradı. Eke, çocuk bayramı kapsamında bir gün ücretsiz olan lunaparkta izdiham yaşandığını belirterek, bir hafta boyunca ücretsiz yapılmasını istedi. Emniyet Müdür Vekili Ramazan Taşır’ı da arayan Eke, 23 Nisan etkinliklerinin yapıldığı tüm alanlarda güvenlik önlemlerinin yeterli olup olmadığını sordu. 
  Vali Münir Karaloğlu da tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayıp, Eke’ye çeşitli hediyeler takdim etti. 
  Tören daha sonra Karaalioğlu Parkı’ndaki halk oyunları ve çeşitli yarışmalarla devam etti. 

ANTALYA (İHA) 
 
AW370872_01AW370872_02AW370872_03AW370872_04AW370872_05AW370872_06

                         
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.