isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
YALVAÇ TSO ÜYELERİ AVRASYA PENCERE, ALÜMİNYUM VE CAM FUARINI ZİYARET ETTİLER
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
YALVAÇ TSO ÜYELERİ AVRASYA PENCERE, ALÜMİNYUM VE CAM FUARINI ZİYARET ETTİLER

Oda üyelerimiz 5-8 Mart 2019 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi' nde düzenlenen Avrasya Pencere, Avrasya Kapı ve Avrasya Cam Fuarları’ nı ziyaret ettiler.

6 Mart 2019 Çarşamba aksamı saat 23:00’ te Odamız hizmet binası önünden hareket edilen fuar ziyaretine sektörlerle ilgili Oda üyelerimizden 16 kişi katıldı. 
7 Mart Perşembe günü aaat 10:00 da fuar girişi yapan kafilemiz, saat 16.30 a kadar fuarı gezme ve fuarda sergilenen pencere, kapı, alüminyum ve cam ürün gruplarını inceleme fırsatı bularak sektörün gelmiş olduğu son noktayı yakından takip etmiş oldular.

16:30 da biten fuar gezisinden sonra, İstanbul’ u gezmek isteyen üyelerimiz için serbest zaman bırakıldı, akşam serbest konaklama yapan üyelerimiz ertesi gün yani 8 Mart 2019 Cuma günü saat 16:00 da Eminönü’ndeki İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin önünde buluşarak Yalvaç’a hareket edildi.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.