isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Valilik Duyurdu işte Yılbaşında Isparta'da Alınacak Önlemler!
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Vatandaşlarımızın, Yılbaşı gününü güvenli bir ortamda geçirebilmeleri için Kaymakamlıklar, Belediyeler ve ilgili birimler gerekli her türlü tedbiri alacaklardır.
 
1-Kaymakamlıklarca:


İlçelerdeki Vatandaşlarımızın Yılbaşı gününü güven içinde geçirebilmeleri için gerekli gördükleri tedbirleri alacaklardır.

2-Belediyelerce:


Gerekli piyasa denetimlerinin zabıta görevlilerince yapılmasına, çöplerin aksama olmaksızın toplanmasına, cenaze hizmetlerinde aksama olmaması için gerekli önlemlerin alınmasına, itfaiye gibi 24 saat mesai esasına dayanan birimlerde görevin aksamamasına özen gösterecekler.

3-İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünce:
 
          Vatandaşın huzur ve güvenliğini bozabilecek her konuda, gerekli önleyici ve koruyucu önlemler, Komutanlık ve Emniyet bünyesinde çıkarılan emir ve talimat doğrultusunda alınacaktır.

4-Defterdarlıkca:


          Vatandaşlarımızın maliye ile ilgili sorunları takip edilecek ve yerine getirilecektir.


 
5-İl Sağlık Müdürlüğünce:


          Merkez İlçe ve İlçelerdeki hastaneler ve 112 Acil servis, 24 saat hizmet verecekler, kasaba ve  köylerdeki sağlık ocakları en az bir nöbetçi personel ile hizmete açık olacaktır.

6-Akdeniz EDAŞ Isparta İl İşletme Müdürlüğünce:
 
           Vatandaşlarımızın elektrik ile ilgili sorunları takip edilecek ve anında müdahale yapılacaktır.

7-112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğünce:
 
            Vatandaşlarımızın kendilerine veya çevresindekilerin can ve mal güvenliğine yönelik bir tehlike varsa “112”yi arayarak yardım isteyeceklerdir.
 
Gereğini rica ederim.

 
Ömer SEYMENOĞLU
Vali
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.