isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
VALİ GÜNAYDIN'IN 19 MAYIS MESAJI
ISPARTA
G.Tarihi: 18.05.2018 12:11
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
 
ISPARTA VALİSİ ŞEHMUS GÜNAYDIN’IN
19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

 
 
 
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün, 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışıyla başlayıp, Cumhuriyetimizin kurulmasıyla neticelenen bağımsızlık mücadelesi, tarih boyunca hür yaşamış Milletimiz ve Ülkemiz için, gelecek adına atılan önemli bir adımdır. 19 Mayıs tarihinin, aynı zamanda Gençlik ve Spor Bayramı olarak kabul edilmesi, gençlerimize duyulan güvenin ve onlara verilen büyük sorumluluğun da göstergesidir.
 
Sevgili gençler; Vatanını canından üstün tutan ecdadımızın verdiği mücadeleler ve büyük fedakârlıklar sonucu kurulan Cumhuriyetimiz, sizlere emanettir. Bu emaneti korumak, daha ileri noktalara taşımak, muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak için çok çalışmalısınız. İdeallerinin peşinden kararlılıkla giden, güçlü, dinamik, özgüvenli, milli ve manevi değerlere sahip gençler olarak yetişmeniz en büyük arzumuzdur.
 
Ülkemizin geleceğinde söz sahibi olduğunuzda büyük bir özveriyle çalışmaya ve ülkemizi daha parlak yarınlara taşımaya hazır olmalısınız. Sizleri seviyor, sizlere güveniyor, sizlerle gurur duyuyoruz.
 
Her alanda gelişmemizin gücü ve geleceğimizin mimarı olan gençlerimizi her türlü zararlı alışkanlıklardan korumak ve sportif faaliyetlerde bulunmalarını temin etmek için spor tesislerinin yapımında ve erişilebilirliğinde son yıllarda çok önemli çalışmalar yapılmıştır. Bu tesisleşme sonucunda da gençlerimiz hem spor yapma imkânına kavuşmuş hem de uluslararası yarışmalarda ülkemizi ve milletimizi başarılı bir şekilde temsil ederek, önemli dereceler elde etmişlerdir.
 
Bu duygu ve düşüncelerle; bütün vatandaşlarımızın, sevgili gençlerimizin ATATÜRK'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi, 15 Temmuz hain kalkışma sırasında şehadet mertebesine ulaşan demokrasi şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla yâd ediyor, hayatta olan kahraman gazilerimize sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.

şehmus günaydın bıyıklı ile ilgili görsel sonucu
 
 
 
 
 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.