isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
TOBB lsparta İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanını Seçti
ISPARTA
G.Tarihi: 06.03.2019 15:46
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Isparta Ticaret Borsası Basın Bülteni

TOBB lsparta İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanını Seçti
Isparta Ticaret Borsamızın koordinasyonunda gerçekleştirilen TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan ve Başkan Yardımcıları seçimleri bugün Borsamız toplantı salonunda gerçekleşti.
Toplantıya katılan Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Adar açlışı konuşmasında şunları kaydetti: “ Isparta Ticaret Borsası olarak, İlGGK’nun önceki dönemlerde olduğu gibi yeni dönemde de her zaman yanındayız. Bugün gerçekleştireceğimiz Başkan ve Başkan Yardımcılığı seçimlerinin Isparta’mıza şimdiden hayırlı olmasını temenni ederim. Yalnız, bu seçim burada sonlanmamalı; toplantılara düzenli katılım sağlanmalı ve Isparta’ya fayda getirecek projeler üretilmelidir. Genç Girişimci kardeşlerimizin proje talepleri olursa eğer, memleketimize katmadeğer sağlayacak her türlü projeye de destek için gerekli çalışmalarımızı yaparız.” dedi. Başkanımız sözlerine son verirken, 2019 yılı için İstihdam Seferberliği teşvikleri hakkında şu sözlere yer verdi: “Malumunuz, istihdam seferberliği ile ilgili devletimiz işverenlere destek çıkmaktadır. Devlet destekleri işletmelerimiz için her zaman bir fırsattır. Bu fırsatları en güzel şekilde değerlendirmemiz gerekir.” dedi.
Açılış konuşmasında ardından yapılan seçimde ve Uğur Büyükçulcu Başkan, Uğur Çetin, Kadir Özkan, Ahmet Sincer Başkan Yardımcılığı görevine seçilmiştir. Seçimin ardından söz alan İlGGK Başkanı Uğur Büyükçulcu: “ İcra komitesi üyelerimiz teveccühüyle tekrardan Başkan seçilmem beni ziyadesiyle onure etmiştir. Bizler buraya gönüllük esasına dayalı hizmet vermek için geldik. Ahmet Başkanımızın da dediği gibi, ilimize fayda sağlamak ve projeler üretmek için çalışmalıyız. Önceki dönemlerde yaşamış olduğumuz tecrübeler yeni dönemimize ışık tutacaktır.Yeni dönemimiz hepimize hayırlı olsun.” dedi.
İlGGK Başkanı Uğur Büyükçulcu’nun yapmış olduğu konuşmanın ardından, 2019 yılı istihdam seferberliği kapsamında verilen destekler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.