isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
TEK KURŞUNLA ÖLDÜRÜP KAÇTI ISPARTA'DA CİNAYET!
ISPARTA
G.Tarihi: 01.10.2017 01:07
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Yolunu Kestiği Hasmını Tek Kurşunla Öldürdü!

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde 30 yaşındaki M.K., husumetli olduğu aynı yaştaki Hakan Kaya'yı otomobilde tabancayla vurarak öldürdü.

 

İki genç arasındaki husumet kanlı bitti. Yolunu kestiği hasmını tek kurşunla öldürdü!

BAHÇEYE GİTMEK İÇİN KARDEŞİYLE YOLA ÇIKTI

Olay, saat 18.00 sıralarında Isparta'nın Yalvaç ilçesine bağlı Yukarı Tırtar Köyü'nde meydana geldi. Köyde oturan Hakan ve Harun Kaya kardeşler, otomobille bahçeye gitmek için yola çıktı.

OTOMOBİLİN ÖNÜNÜ KESEREK ATEŞ ETTİ

Bir süre sonra Harun Kaya yönetimindeki 16 KG 676 plakalı otomobilin önü, Hakan Kaya'nın husumetli olduğu M.K. tarafından kesildi. Yanındaki tabancayı çeken M.K., arka koltukta oturan Hakan Kaya'ya bir el ateş ederek kaçtı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

 

Göğüs bölgesine isabet eden mermiyle yaralanan Hakan Kaya, kardeşi tarafından başka bir araçla YalvaçDevlet Hastanesi'ne götürüldü. Ancak Kaya'nın yaşamını yitirdiği belirlendi. Kaya'nın cenazesi morga konuldu.

TABANCA, OLAY YERİNDE BULUNDU

Olay sonrası kaçan M.K., bir süre sonra jandarmaya teslim oldu. Jandarmanın olay yerinde yaptığı incelemede, M.K.'nin atıp kaçtığı tabanca bulundu.


Haber:Nurettin Arkan/DHA/Yalvaç
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.