isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
TARIMIN NABZI ISPARTA'DA ATACAK! FUAR BAŞLIYOR...
ISPARTA
G.Tarihi: 14.11.2017 20:20
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Isparta Ticaret Borsası ve Detay Fuarcılık tarafından organize edilen ve bu yıl 13.’sü yapılacak olan ‘Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı 23 - 26 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 

Isparta’nın yanı sıra Afyonkarahisar, Antalya, Burdur, Denizli, Uşak gibi bölge illerinden çok sayıda tarım ve hayvancılığa dayalı firmanın stant açacağı fuarda kamu, kurum ve kuruluşları ile sivil ve mesleki örgütler de tanıtım yapma fırsatı bulacak.

 13. Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarına 100’den fazla firmanın yanında, Isparta, Afyonkarahisar, 
AntalyaBurdurDenizliUşak gibi bölge illerinden çok sayıda ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.

TARIM FUARI 13. YILINDA
Fuara ilişkin açıklama yapan Detay Fuarcılık Sahibi 
Ahmet Sırça “Gelişen dünya konjöktöründe, küresel ısınma ve buna bağlı su sıkıntısı, Tarım sektörünü her zaman olduğundan daha da önemli hale getirmiştir. Tarım sektöründe iyi bir potansiyel gördüğümüz Göller Bölgesinde 2005 yılında başlattığımız ve 12 yıldır başarıyla gerçekleştirdiğimiz fuarımızı bu yılda 23- 26 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleştirecek olmanın heyecanı içindeyiz. Ekip olarak bu sorumluluk bilinciyle çalışmalara büyük bir heyecanla başlamış bulunmaktayız” dedi.

DETAY FUARCILIK
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.