isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
SDÜ'DE YENİ DÖNEM! PROTOKOL İMZALANDI
ISPARTA
G.Tarihi: 09.11.2017 17:24
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Uzaktan Eğitim Meslek Yüksekokulu, Microsoft ile Protokol İmzaladı

Süleyman Demirel Üniversitesi Uzaktan Eğitim Meslek Yüksekokulu ile Microsoft arasında, öğrencilerin teknolojiye erişimini kolaylaştırmak amacıyla bir protokol imzalandı.

Microsoft üretkenlik çözümlerinden Office 365 Pro Plus'ı öğrencilere sağlamak üzerine yapılan anlaşma kapsamında Uzaktan Eğitim Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile personeli Office 365 Pro Plus ürününün getirdiği yeniliklerden yararlanabilecekler. 

Office 365 Pro Plus ile öğrenciler Word, Excel, PowerPoint, OneDrive for Business, Outlook, OneNote, Access ve Publisher programlarının en son sürümlerini kullanma hakkına sahip olabilecekler. Ayrıca, her öğrenci Microsoft’un OneDrive bulut depolama servisi üzerinde 1 TB kapasitede veri saklayabileceği alana sahip olabilecek, bu sayede dosyalarına internet bağlantısı olan her yerden erişebilecek.

Uzaktan Eğitim MYO Bilgisayar Programcılığı programında kayıtlı öğrenciler için ise ayrıca Microsoft Imagine Premium konusunda da mutabakata varıldı. Bilgisayar Programcılığı öğrencileri Office 365 Pro Plus hizmetlerinin yanı sıra Uzak Eğitim MYO ana sayfasında (http://ue.sdu.edu.tr) Office 365 kullanıcı hesabı ile Microsoft Imagine Premium sayfasına giriş yapabilecek, güncel yazılım geliştirme araçları Visual Studio 2015-2017 Enterprise Edition, veritabanları SQL Server 2016-2017 Enterprise Edition ve işletim sistemleri Windows 2016 Server, Windows 8.1 ve Windows 10 Pro vb. ücretsiz temin edebilecekler.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.