isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Otobüs Kamyona Çarptı: 1 Ölü, 22 Yaralı
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Otobüs Kamyona Çarptı: 1 Ölü, 22 Yaralı

Isparta- Afyonkarahisar karayolunun 44.'inci kilometresinde yolcu otobüsünün kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 22 kişi yaralandı.

 

Isparta'nın Keçiborlu ilçesi yakınlarında yolcu otobüsü önünde giden kamyona arkadan çarptı. Kazada otobüs muavini 22 yaşındaki Fehmi Yardımcı öldü, 24 kişi de yaralandı.

MUAVİN İLE 24 KİŞİ YARALANDI

Kaza, Keçiborlu- Sandıklı karayolunun 3'üncü kilometresinde saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Fethiye-Ankara seferini yapan Osman Şahin yönetimindeki 16 KK 876 plakalı yolcu otobüsü aynı yönde giden DoğanCan Yılmaz yönetimindeki domates yüklü 48 RN 045 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada muavin Fehmi Yardımcı ile 24 kişi yaralandı.

MUAVİN KURTARILAMADI

Kazanın bildirilmesi üzerine çok sayıda 112 ekibi sevk edildi. Yaralılar, kaza yerinde yapılan ilk tedavileri ardından Keçiborlu Devleti ve Isparta'daki çeşitli hastanelere götürüldü. Süleyman Demirel ÜniversitesiAraştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edilen Fehmi Yardımcı kurtarılamadı. Diğer yaralıların çoğu ise tedaviden sonra taburcu edildi.

 
 

KAMYON SÜRÜCÜSÜNE GÖZALTI

Kaza sonrası kamyon sürücüsü gözaltına alındı. Kamyon kasasında yüklü domatesler yola saçılırken bazıları da otobüsün içine dağıldı. Kazadan yara almadan kurtulan yolcular Keçiborlu Otogarı'na götürüldü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.



 
 

 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.