isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Öğrencilerden Başkan Başdeğirmen’e anlamlı hediye
ISPARTA
G.Tarihi: 17.04.2019 11:41
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Öğrencilerden Başkan Başdeğirmen’e anlamlı hediye
 
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e tüm kesimler tarafından ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri devam ediyor. Başkan Başdeğirmen’e en anlamlı ziyaretlerden birisini de okul harçlıklarını biriktirerek aldıkları kalem ve küçük bir çikolata ile gerçekleştiren öğrencilerden geldi. 4.sınıf öğrencileri Yusuf Erdem Güngör ve Erdoğan Beren Acarer ile 9.sınıf öğrencisi Osman Eren Acarer harçlıklarından biriktirdikleri paralarla aldıkları kalem ve çikolata ile Başkan Başdeğirmen’i makamında ziyaret etti. 
Gençlerin ziyaretinden dolayı duygulanan ve hediyeyi kabul eden Başkan Başdeğirmen, “Aldığım en anlamlı hediyelerden birisi. Sizlere teşekkür ediyorum” derken, gün boyu imzalarını kendisine hediye edilen kalemle attı.
Başkan Başdeğirmen’in ziyaretçileri arasında Isparta Belediyespor Kulübü Güreş Takımı sporcuları da yer aldı. Malatya’da 11-14 Nisan 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen Okullararası Yıldızlar Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonasında 44 kg’da Türkiye 3.’sü olan Isparta Belediyespor Güreş Takımı güreşçilerinden Yunus Berkay Bayram ile 75 kg’da Akdeniz Şampiyonasında 3.’lük elde eden Emir Çetin de, başarılarını Başkan Başdeğirmen ile paylaştı. Başdeğirmen, elde edilen başarıdan dolayı sporcuları, hocalarını ve ailelerini tebrik ederken, başarıların artarak devam etmesi dileklerinde bulundu.
 
17-04-2019-genclerden-anlamli-hediye-217-04-2019-genclerden-anlamli-hediye-317-04-2019-genclerden-anlamli-hediye-1
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.