isparta-detayli-oto-yikamaisparta-detayli-oto-yikama
Öğrenciler Eğirdir Dağ Komando Okulu'nda
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

  - Öğrenciler Eğirdir Dağ Komando Okulu'nda  
  - Tuğgeneral Bozdemir'i ziyaret eden öğrenciler, Eğirdir Dağ Komando Okulu'nu gezdiler 


Isparta Eğirdir’de 23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde ilçedeki Dağ Komando Eğitim Merkezi Komutanlığı’nı ziyaret eden öğrenciler, temsili olarak makama oturdular. Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Ömer Faruk Bozdemir’e merak ettiği soruları da yönelten minikler, tarihi ve eski Eğirdir’i yakından tanıma fırsatı yakaladılar. 
 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Eğirdir Atatürk İlkokulu öğrencileri Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Ömer Faruk Bozdemir’i ziyaret etti.   
Düzenlenen etkinlik ve ziyarette Okul Müdürü Yalçın Bozoğlu, Müdür Yardımcısı Müyesser Kuş ve Matematik Öğretmeni Badisevi Evran de yer aldı. 
 
Öğrencilerden makam temsili 
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı kutlamaları etkinlikleri Eğirdir’de başladı.  
Bu kapsamda Eğirdir Atatürk İlkokulu öğrencileri Alpaslan Bilici, Mertcan Çelik ve Sudenaz Demirbaş, temsili olarak Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı makamına oturdular. 
 
Öğrenciler sordu, Komutan cevapladı 
Sohbet havasında geçen ziyarette Tuğgeneral Ömer Faruk Bozdemir, öğrencilerin merak ettiği soruları cevaplandırdı.  
Garnizon Komutanı Bozdemir, vatanın birliği, beraberliği ve bütünlüğü için gece gündüz çalıştıklarını, aynı zamanda Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı’nda yüksek rütbeli askerler yetiştirdiklerini ifade etti. 
 
Şeref salonu ve geçmişi yakından görme fırsatı buldular 
Ziyaret sonrasında Tuğgeneral Bozdemir, misafirlerine şeref salonunu gezdirdi.  
Öğrenciler ve öğretmenler, şeref salonunda bulunan ve yıllar önce savaşlarda kullanılmış silahlar ile eski Eğirdir manzaralarından oluşan fotoğraf albümünü yakından görme fırsatı buldu. 
Burada misafirlerine her zaman kapılarının açık olduğunu ifade eden Bozdemir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, günün anısına öğrenci ve öğretmenlere çeşitli hediyeler takdim etti. 

  ISPARTA (İHA) 

 
AW367030_01AW367030_02AW367030_03AW367030_04AW367030_05AW367030_06AW367030_07

                                         
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.