isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
O PROFESÖR AKADEMİK DERS İÇİN ISPARTA'YA GELİYOR!
ISPARTA
G.Tarihi: 19.09.2017 22:55
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Yeni Akademik Yılın İlk Dersi Prof. Dr. Okyay Kaynak’tan

Mühendislik Fakültesi tarafından düzenlenen “21. Yüzyılda Bilim, Teknoloji ve Endüstri” konulu ilk ders ile Boğaziçi Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Okyay Kaynak, Üniversitemizin konuğu oluyor.

Mühendislik bilimi alanında pek çok ödüle layık görülen Kaynak, 21 Eylül Perşembe günü saat 14.00’te Mühendislik Fakültesi E- 8 Amfisi’nde SDÜ’lülerle buluşacak. 




SDÜ BASIN BÜLTENİ

 

SDÜ'nün Yeni Üyeleri Üniversitesini Keşfediyor

Süleyman Demirel Üniversitesine bu yıl katılan öğrencilerimiz, “Keşif SDÜ” adlı oryantasyon programıyla üniversitesini tanıyor.

Öğrenciler, Atatürk Kapalı Spor Salonu, 29 Ekim Olimpik Yüzme Havuzu, Prof. Dr. Hasan Gürbüz Bilgi Merkezi, Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi, Batı Yerleşkesi spor tesisleri, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ve yemekhaneleri kapsayan Doğu ve Batı yerleşkeleri turunda, eğitim öğretim hayatları boyunca sıklıkla kullanacakları alanları yakından tanıma fırsatını elde ediyor.

"Keşif SDÜ Gezisi", 22 Eylül Cuma gününe kadar devam edecek.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.