isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Narkotik Eğitim Tırı Isparta'ya Geliyor...
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA


Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Basın Duyurusu

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün 2015 yılında hayata geçirdiği “Hedef Olma Hedefsiz Kalma” projesi kapsamında Narkotik Eğitim Tırı, madde kullanımı önlemek konusunda farkındalık yaratmak amacıyla İlimize gelecektir.
 
            Narkotik Eğitim Tırında uyuşturucu maddelerin içerisindeki kimyasallar, madde kullanımına bağlı olarak vücutta meydana gelen değişimler ve ebeveynler için madde kullanımının belirtilerinin yer aldığı uygulamalar bulunduğu, Narkotik Eğitim Tırına monte edilmiş uygulama ekranları aracılığıyla tırı ziyaret eden katılımcılara; uyuşturucu maddelerin insanlara fiziksel ve ruhsal olarak ne gibi zararlar verdiği, uyuşturucu kullanan insanların yüzlerinde ne gibi değişiklikler olduğu, yıllar içerisinde uyuşturucu kullanımına bağlı olarak kalpte ve diğer organlarda ne gibi değişimler olduğu ile ilgili tırda görevli uzman personeller tarafından bilgilendirme yapılmaktadır.
 
            Madde kullanımı ve bağımlılığı ile ilgili doğru bilinen yanlışlara dikkat çekmek ve kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla yola çıkan Narkotik Eğitim Tırı 10-11 Aralık 2019 tarihlerinde saat: 09:30–17:30 arasında, İlimiz 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında (Isparta Valiliği Önü) bulunacak olup, lise çağında olan öğrencilerimize ve tüm vatandaşlarımıza açıktır. 
 
            Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
 

Narkotik Eğitim Tırı ile ilgili görsel sonucu"
 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.