isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
MİLYONLAR YİNE ISPARTA'YA ÇIKTI
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Sayısal Loto'da Büyük İkramiye Yine Isparta'ya Çıktı

Sayısal Loto’nun geçen hafta devreden 5 milyon 882 bin 341 TL’lik büyük ikramiyesi yine Isparta’ya çıktı.


Sayısal Loto'da Büyük İkramiye Yine Isparta'ya Çıktı

Bayilerinde oynatılan kuponun makine tarafından oynandığını belirten işletmeci Tuncay Çeliker, hayırlı olsun dileklerini ileterek, ikramiyenin çıktığı vatandaşa Isparta'ya yatırım çağrısı yaptı.

Sayısal Loto'nun bin 96'ncı hafta çekilişinde geçen haftadan devreden büyük ikramiye yine Isparta'ya çıktı. Geçtiğimiz akşam yapılan çekişte 6 bilen bir kişinin oynadığı kuponun Isparta kent merkezindeki bir büfeden oynandığı öğrenildi. 12-14 -40-20-48-26 rakamlarının bulunduğu şanslı kuponun sahibi ise tam 5 milyon 882 bin 341 lira 35 kuruş kazandı.

Isparta'da oynanan şanslı bileti satan kent merkezindeki Aydın Büfenin işletmecisi Tuncay Çeliker, üçüncü kez büyük ikramiye verdikleri bayisinde hayırlı olsun dileklerini iletti. Daha önce iki kez büyük ikramiye verdiklerini hatırlatan Çeliker, insanların artık büyükşehirlere giderek kupon oynatmasına gerek olmadığını ifade ederek, "20 yıldır bu işi yapıyoruz. Daha önce On Numara'dan, Milli Piyango'dan ve şimdi de Sayısal Loto'dan olmak üzere bu ikramiye bayimizden çıkan üçüncü ikramiyemizdir. Artık milletin Ankara'ya,İstanbul'a gidip de ısrar etmesine gerek kalmadı, Ispartamız da şanslı bir il oldu artık. Daha önceden biz On Numara'dan 169 bin TL, Milli Piyango'dan 40 milyon TL, şimdi de Sayısal Loto'dan 5 milyon 882 bin TL verdik. Çıkan arkadaşa hayırlı olsun inşallah" dedi.

İşletmeci Çeliker, bayisinden tam kolon olarak 12 lire karşılığında oynadığı kupona 5 milyon 882 bin TL çıkan vatandaşa Isparta'ya yatırım yapması çağrısında bulundu. 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.