isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
MİLLİ SPORCULARIMIZ ISPARTA İŞADAMLARINA SESLENDİ
ISPARTA
G.Tarihi: 09.10.2017 18:02
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Sponsor bulamazlarsa, şehri terk edecekler

Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi ünlü spor kulüplerinden eklif alan milli sporcuların önceliği ise Isparta’da .almak.
Isparta’ya boks sporunu sevdiren isimlerin başında gelen Milli Takım Isparta Bölgesi Antrenörü Melihşah Sarıca, düzenlediği basın toplantısında öğrencileri Sema ve Ramazan’ın yol ayrımına geldiğini söyledi. Antrenör Sarıca: ‘Sema Çalışkan ve Ramazan Demir ile Isparta’ya büyük başarılar getirdik. Türkiye Şampiy­onluğu, Avrupa ve Dünya dereceleriyle ilimizin tanıtımına katkı sağladık. Ancak gelmiş olduğumuz nokta da sponsor sorunu yaşıyoruz. Biz bu mem­leketin ekmeğini yedik. Burada kalmak, Isparta için ringe çıkmak istiyoruz. Ispartalı yetkililerden ve işadamlarından bizlere sponsor olmasını istiyoruz. Büyük paralar istemiyoruz. Ocak ayına kadar sponsor bulamazsak Sema ve Ramazan buradan istemey­erekte olsa gidecekler. Sema’yı Fenerbahçe Spor Kulübü ve Ankara Büyükşehir Belediyesi istiyor. Ramazan’ı ise Beşiktaş Kulübü istiyor. Ispartalıların bu 2 milli sporcuya sahip çıkmalarını istiyorum. Sporcunun kafasının rahat olması gerekiyor. Artık bıçak kemiğe dayandı. Sahip çıkılmazsak üzülerek söylüyorum ki 2 milli sporcumuzu kaybedeceğiz.’Dedi.
Milli sporcular Sema Çalışkan ve Ramazan Demir’de, ‘Ringlere Isparta adına çıkmak istiyoruz. Bu şehri terk etmek istemiyoruz’ dediler.

Kaynak: Isparta Haber Gazatesi

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.