isparta-detayli-oto-yikamaisparta-detayli-oto-yikama
KONFEDERASYON GÜNAYDIN'A TEŞEKKÜR ETTİ
ISPARTA
G.Tarihi: 06.11.2017 17:52
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
“BÜTÜN KALBİMİZLE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Isparta Belediyesi tarafından Koçtepe Köyü yolu üzerine kurulan Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi düzenlenen törenle açıldı. Açılışa katılan konfederasyon, federasyon ve il temsilcileri yapılan çalışmalardan dolayı Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür ziyaretinde bulundu.
Isparta Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin cumartesi günü gerçekleştirilen açılış törenine katılan başta Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu (HayKonfed) Genel Başkanı Nesrin Çıtırık, Ege Hayvan Hakları Federasyonu Başkanı Funda Bayrı Ersoy, Isparta Hayvanseverler Derneği Başkanı Aynur Gül başta olmak üzere yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür ziyaretinde bulundu.
Ziyarette Konuşan HayKonfed Genel Başkanı Nesrin Çıtırık, “Konfederasyon Başkanı olarak Anadolu’nun birçok yerine gidiyorum. İyi gibi görünen gelişmeler olan yerde bile kalbimizin yarısı yaralı dönüyoruz. Birazında sevinç gelişme var diğer yarısında da acı oluyor. Umut ile umutsuzluk arasında gidip geliyoruz.
Isparta’da gerçekten o kadar mutlu, o kadar gelecekten umutlu gidiyoruz ki, sadece burası Isparta için değil, burası Türkiye’nin bir kurumu. Türkiye’ye model olacak, insanlara burada doğru bir örnek var, gelin görün, benzerini uygulayın diyecek bir müessese oluştu. Burası bir sevgi müessesesi oldu, şiddetten sevgiye geçiş için bir köprü oldu. Özellikle çocuk olayının orada ön plana çıkarılması sadece insanlar gelsin, yesin içsin, kafede otursunun ötesinde veya çocuklar gelsin köpek sevsinin çok ötesine başkanın vizyonuyla, çocuk kendisini, kültürünü, doğayı geliştiriyor ve toprakla beraber. Belediyeler bu tür yerleri beton yapılarla yapar. Başkanım orada ahşabı öne çıkarmış, doğaya çok sadık kalmış. Tahta kulübeler dahi doğayla bütünleştirilmiş. Isparta’da bu güzel kurumu kazandıran sevgili başkanımıza dua ediyoruz. Teşekkürün çok ötesinde ona dua ediyoruz. İşletmesinin daha güzel ve başarılı olacağı oraya alınan oluşturulan ekipten belli. Biz Isparta’yı seviyoruz, Ispartalıları seviyoruz. Sayın Başkanım açılışta orada bir şey dikkatimi çekti. Siz belediye başkanısınız, veya sizin politik kişiliğinizden veya belediye başkanı gücünüzün ötesinde istekli ve dinamik bir kalabalık vardı. İnsanlar gelip gelip sarıldı. Burada olay hayvanseverleri aşmış ve topluma, kitleye yayılıyor. Bütün kalbimizle çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, Türkiye’nin dört bir yanından gelen hayvansever misafirlerle birlikte merkezin açıldığını söyledi. Günaydın, “Misafirlerimiz, dostlarımız bugünde burada bizleri ziyaret ediyorlar. Açılışını yaptığımız Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezimize daha neler yapabiliriz, bu güzelliğe neler ilave edebiliriz, geliştirebiliriz noktasında karşılıklı görüş alışverişlerimiz oldu. Bize son derece ekibiyle yardımcı oluyorlar. İnşallah merkezimizi daha yukarılara taşımak istiyoruz. Çocuklarımızın ve hayvanlarımızın duygularını buluşturmak istiyoruz. Sevgi yumağını yükseltmek istiyoruz. Araç gereç ve teknik konulardaki eksikliklerimiz varsa onları gidermek istiyoruz. İnşallah bizde arzu ediyoruz ki, hem Isparta’mıza hizmet etsin hem de kazalarımıza hizmet etmek istiyoruz. Aynı zamanda bu güzelliklerle Türkiye’ye de güzel bir örnek olsun diye çalıştık. İnşallah bu çalışmalar ülkemize, Isparta’mıza ve milletimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar, masa ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar, masa ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
isparta-yemek-siparis-tabldot-telefon-lokanta-safir-toplu-yemek

isparta-yemek-siparis-tabldot-telefon-lokanta-safir-toplu-yemek

isparta-yemek-siparis-tabldot-telefon-lokanta-safir-toplu-yemek

isparta-askeri-malzeme-urunler-bot-outdoor-giyim

isparta-in-giyim-ürünleri-magazasi

gozde-balik-isparta-balik-siparis-telefon

isparta-detayli-oto-yikama

turker-kapinda

isparta-ambalaj-kullan-at-malzemeleri

isparta-cam-balkon-albert-genau-ucuz-kampanyaifiyatlari

isparta-KONTEYNER-PRAFABRİK-EV-KONUT-UCUZ-KAMPANYA-DAVRAZ

isparta-temizlik-sirketi-telefon

isparta-aktar-baharat-bitkisel-yaglari

isparta-protez-peruk-perma-anatomik-sac-kesimi-boyama

isparta-pastane-yas-pasta-siparis

isparta-laptop-tablet-tamiri

isparta-samziman-tamiri-MMT-vites-toyota-servisi

isparta-sarkuteri-peynir-zeytin-urunleri

ISPARTA uygun avm

isparta-sarkuteri-yoresel-urunler-cig-sut-et

isparta-gunes-elektrik-paneli

isparta-sanziman-hidrolik-direksiyon-tamiri

isparta-oto-muzik-sistemleri

ısparta gül lokumu

ısparta cam balkon

ısparta duşakabin

ISPARTA bilgisayar tamiri

ISPARTA CAM BALKON

ISPARTA uygun avm

ısparta kasap

ISPARTA sineklik

ISPARTA BOYA MALZEMELERİ

süpürge toz torbası

Gücü Etkisinde
Isparta Haberleri
Isparta Reklam

ÇOK OKUNANLAR