isparta-detayli-oto-yikamaisparta-detayli-oto-yikama
ISUBÜ ev sahipliğinde 'Yenilenebilir Enerji' konulu yaz kursu tamamlandı
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
 - ISUBÜ ev sahipliğinde 'Yenilenebilir Enerji' konulu yaz kursu tamamlandı 
  - ISUBÜ Rektör Yardımcısı ve Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Reşat Selbaş:   
  - “Destek verdiğimiz bu tarz eğitimler her yıl uygulanacak”   

 
-  Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Rektör Yardımcısı ve Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Reşat Selbaş, Avrupa Mühendislik ve Teknoloji Öğrencileri Topluluğu tarafından Isparta’da 29 Haziran-8 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen ‘Yenilenebilir Enerji’ konulu yaz kursa destek verdiklerini söyledi.  
  Avrupa Mühendislik ve Teknoloji Öğrencileri Topluluğu (BEST Isparta) tarafından düzenlenen ‘Yenilenebilir Enerji’ konulu yaz kursu, 29 Haziran - 8 Temmuz tarihleri arasında IBUSÜ Teknoloji Fakültesi'nde gerçekleşti. 
  12 farklı ülkeden 20 mühendislik öğrencisinin katıldığı kursta, "Temel Termodinamik", "Isı Transferi", "Hidroelektrik", "Güneş Enerjisi", "Rüzgâr Enerjisi", "Biyogaz ve Jeotermal Enerji" konuları hakkında bilgi verildi. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği dersliklerinde gerçekleşen eğitimlerin ardından "Zorlu Enerji Jeotermal Enerji Santrali", "CW Enerji ve Fina Enerji Uluborlu Rüzgâr Santrali"ne teknik geziler düzenlendi. 
  Denizli, Antalya ve Uluborlu’daki gezilerde öğrencilere teorik bilgilerin uygulamaları gösterilirken staj ve iş imkanları ile ilgili de bilgi verildi.  
 Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Reşat Selbaş, bu tarz eğitimlere verdikleri desteği vurgulayarak üniversite olarak yabancı öğrenci hareketliliği ile bu tarz eğitimlerin her sene uygulanacağını söyledi. 
 
AW442024_01AW442024_02AW442024_03AW442024_04AW442024_05


İHA
                                         
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.