isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
ISPARTA'YA GASTROENTEROLOJİ  UZMANI GELDİ
ISPARTA
G.Tarihi: 21.02.2019 14:18
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
GASTROENTEROLOJİ CERRAHİSİ UZMANI OP. DR. V. ÇAĞATAY EREN HASTA KABULÜNE BAŞLADI
Sağlık Bakanlığı Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Ataması Kurası ile hastanemize atanan Gastroentoroloji Cerrahisi Uzmanı V. Çağatay EREN poliklinik ve klinik hizmeti vermeye başladı. 

GASTROENTOROLOJİ CERRAHİSİ NEDİR:
Gastroenteroloji ,sindirim sistemi kanalı dediğimiz yemek borusu,mide ,ince barsak,kalın barsak (kolon) ve makat bölgesi hastalıkları,karaciğer hastalıkları,safra kesesi ve yolu hastalıkları,pankreas hastalıkları ile karın duvarı hastalıklarını inceleyen, yani karın içi organlardan böbrekler hariç tüm organların hastalık ve tanı ve tedavisiyle ilgili bilim dalıdır.

V. ÇAĞATAY EREN KİMDİR:
Op.Dr. V. ÇAĞATAY EREN Isparta doğumludur. İlk ve orta eğitimini Isparta da tamamlamıştır. Akdeniz üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi AD dan mezun olan ve daha sonra Mersin üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi AD Gastroenteroloji Cerrahisi bölümünü bitirmiştir.
Sağlık Bakanlığı 2019 yılı Ocak dönem atamaları kapsamında hastanemize ataması yapılmış olup calismalarini hastanemizde sürdürmektedir.

Isparta Şehir Hastanesi

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.