isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Isparta'nın Haber Merkezi ​Son dakika gelişmeleri
ISPARTA
G.Tarihi: 16.09.2017 23:59
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Isparta'nın Haber Merkezi ​

Isparta’da yaşayan, kalbi Isparta ile atan vatandaşlarımız için yepyeni, tarafları değil de olayları yansıtan objektifbir habercilik tarzı geliştiriyoruz. 
Alışılagelmiş yüzlerce haber sitesi arasında bizim hedeflerimiz oldukça yüksek. Isparta Haber Ajansı olarak insanlara hızlı haber alma özgürlüğü sunmak için kolları sıvadık, şimdilik Isparta’nın haber merkezi olabilmek için ispartahaber.com.tr’yi kurduk. Gönüllülük esasına dayalı olarak çalışan ekibimiz en doğru haberi ilk önce sunabilmek için büyük çaba sarfediyor. Isparta ve ilçelerinde gelişen son dakika haberlerini, etkinlikleri takipçileriyle paylaşıyoruz. 

NELER YAYINLIYORUZ? 

Haber sitemizde Isparta ve tüm ilçelerine göre düzenlenmiş kategoriler bulunmakta, her bir kategoride ise ilçenin kendi konumuna ait haberler bulunmaktadır. Bu kategoriler ise şu şekilde sıralanmaktadır; 

Atabey haberleri 
Aksu haberleri 
Senirkent haberleri 
Keçiborlu haberleri 
Yalvaç haberleri 
Gelendost haberleri 
Şarkikaraağaç haberleri 
Yenişarbademli haberleri 
Sütçüler haberleri 
Davraz haberleri 
Köy ve Kasaba haberleri 
Merkez haberleri 
Eğirdir haberleri 
Barla haberleri 
Burdur haberler
Güneykent haberleri 
Beyşehir haberleri 
Isparta haberleri 

İNSANLAR HABER SİTELERİNİ NASIL KEŞFEDİYOR? 

Isparta haberleri ile ilgili olarak Google’da her dakika arama yapan internet kullanıcıları Isparta haber, Isparta Haberleri, gibi kelimeleri yazarak Google’da üst sıralara çıkmak için yarışan milyonlarca site arasından karşınıza çıkanlar anlamına gelen ilk sayfalarda yer alan haber sitelerine tıklamalar gerçekleştiriyor ve en alakalı sonuçları inceleyebiliyor. Her zaman özgün, tarafsız haberler yayınlayarak kullanıcı karşısına çıkan haber siteleri daima akılda kalıcı olabiliyor. 

HABER KAYNAKLARIMIZ NELER? 

İletişim sayfalarımızda yazan numaralar ve mail adresimiz sayesinde bulundukları bölgede haksızlıklar yaşayan vatandaşların, gerçekleşen doğa olaylarının ve benzeri aklınıza gelebilecek olan her türlü materyaller arasından insanların ilgisini çekebilecek haberleri işliyor ve sahneye çıkartıyoruz. Isparta’nın en çok tıklanan haber sitesi olmak için haber ihbar hatlarımız ve whatsupp ihbar hattımız ayrıca Kamu kurum ve kuruluşlarından, eğitim merkezleri ve daha bir çok sivil toplum kuruluşlarından gelen bilgileri tek bir merkezde toplayarak sizinle paylaşıyoruz. Bizim için haber herşeyin önündedir. Doğru bilgileri aktarmak için söz verdik. 

 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.