isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
ISPARTALI SPORCU DEMİRALAY TRTSPOR'DA
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

HAKKI DEMİRALAY TRTSPOR’DA..

.Süper Lig Voleybol Hakemi Demiralay,  Türkiye Voleybol Federasyonu, Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu tarafından Efeler Ligi Tokat Belediye Plevne-Maliye Piyango arasında oynanacak olan maçta görevlendirildi.

Türkiye Voleybol Liglerinin 50 Üst Klasman Hakemi arasına 8 yıldır üst üste girmeyi başaran, Isparta’nın ilk ve tek Süper Lig Voleybol Hakemi Demiralay,  Türkiye Voleybol Federasyonu, Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu tarafından Efeler Ligi Tokat Belediye Plevne-Maliye Piyango arasında oynanacak olan maçta görevlendirildi.2018/2019 Voleybol Sezonunda, Türkiye Voleybol Ligleri’nde birçoğu kritik olan 20’den fazla maçta görev yapan Demiralay, son olarak Tokat’ta oynanacak olan Efeler Ligi maçında görev yapacak. Maç 10 Mart  Pazar günü saat 14:00’da, TRTSPOR kanalından Canlı olarak yayınlanacak. 

Ayrıca görüşlerine ve bilgisine başvurulan Isparta Voleybol İl Temsilcisi Abdurrahman AKÇİL ise “Hakkı hocamız Isparta’mızı bugüne kadar en iyi şekilde temsil etti bundan sonrada temsil edeceğini inancımız tamdır, ona güveniyor başarılar diliyorum, onunla gurur duyuyoruz, dualarımız her zaman kendisiyle olacaktır” dedi.

Hakkı DEMİRALAY KİMDİR?

12.10.1977 ATABEY ilçesi doğumlu olan Demiralay, Süleyman Demirel Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Resim Bölümü mezunudur.

2000 yılından bu yana Öğretmenlik yapmakta olup, şuan Isparta Özel Eğitim ( Zihinsel Engelliler ) Meslek Okulunda Resim Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Voleybol Antrenör belgesi sahibi olan Hakkı hoca, Zihinsel Engelliler Voleybol Milli takım Baş Antrenörü olarak, 2015 yılında Amerika Los Angeles’ta düzenlenen Special Oliympics Dünya oyunlarında final oynamış ve Dünya 2. Si olarak takımıyla birlikte kürsüde yer almıştır.

2004 yılından bu yanada Voleybol Hakemliğini devam ettirmektedir.

2011’den bu yanada kesintisiz olarak 8 yıl Voleybol liglerinde en üst klasmanda yer alarak büyük bir başarıya imza atmıştır.

Uluslararası organizasyonlarda hakem olarakta görev yapan Demiralay, 2013 yılında Fransa Toulon şehrinde düzenlenen Liseler Dünya Şampiyonası’nda düdük çalmış,

2017 yılında Samsun’da Deaflympics ( İşitme Engelliler ) Olimpiyatları’nda Final maçında Başhakem olarak görev yapmıştır.

Ayşen hanımla evli olan Demiralay, 2 kız çocuk babasıdır.

Türkiye Voleybol Liglerinin 50 Üst Klasman Hakemi arasına 8 yıldır üst üste girmeyi başaran, Isparta’nın ilk ve tek Süper Lig Voleybol Hakemi Demiralay, Türkiye Voleybol Federasyonu, Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu tarafından Efeler Ligi Tokat Belediye Plevne-Maliye Piyango arasında oynanacak olan maçta görevlendirildi.

2018/2019 Voleybol Sezonunda, Türkiye Voleybol Ligleri’nde birçoğu kritik olan 20’den fazla maçta görev yapan Demiralay, son olarak Tokat’ta oynanacak olan Efeler Ligi maçında görev yapacak. Maç 10 Mart Pazar günü saat 14:00’da, TRTSPOR kanalından Canlı olarak yayınlanacak.

Maç öncesi Maliye Piyango takımı Ligde 40 puanla 4. Sırada yer alırken, Tokat Belediye Plevne takımı 35 puanla 7. Sırada yer almaktadır. Takımların playoff sıralamasını yakından etkileyecek maçta Demiralay’ın yardımcılığını Çorum Bölgesinden Hüseyin Kamber, Gözlemciliği ise Tokat bölgesi gözlemcilerinden eski MHGK Üyesi Refik Çetin yapacaklar.

Ayrıca görüşlerine ve bilgisine başvurulan Isparta Voleybol İl Temsilcisi Abdurrahman AKÇİL ise “Hakkı hocamız Isparta’mızı bugüne kadar en iyi şekilde temsil etti bundan sonrada temsil edeceğini inancımız tamdır, ona güveniyor başarılar diliyorum, onunla gurur duyuyoruz, dualarımız her zaman kendisiyle olacaktır” DEDİ.
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.