isparta-detayli-oto-yikamaisparta-detayli-oto-yikama
Isparta'da yıkılan evlerin  sahiplerine  belediye yenisini yapıyor
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Mutluluk gözyaşları içinde Başkan Başdeğirmen’e teşekkür ettiler
 
Isparta Belediyesi şehrin çeşitli noktalarında yol üzerinde kalan ve trafik güvenliğini zora sokan evlerin yıkım çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Deregümü bölgesinde imara açılan Zafer Mahallesi 5022 Sokak üzerinde eski parsel üzerinde bulunan ve üzerinden DSİ kanalı geçen evin yıkımı mülk sahibinin rızası ile gerçekleştirildi.
Yıkımla birlikte yaklaşık 50 metre uzunluğunda bulunan DSİ kanalının her iki tarafla birleşmesi ve kanalın her iki yanından geçen yolun da tamamlanmasının önünde hiçbir engel kalmamış oldu.
Uzun yıllardır çözülemeyen bu sorunu Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen göreve gelmesinin hemen ardından mülk sahipleri ile yaptığı görüşmeler neticesinde karşılıklı anlaşılarak çözüme kavuşturdu. 70 yaşındaki Salim Çelik ve eşi Bağdat Çelik ile görüşen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, aileye ‘sizi mağdur etmem’ sözü verdi.
Verdiği sözü yerine getiren ve uzun yıllardır çözüme kavuşturulamayan sorunu çözen Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Çelik çiftinin yıkılan evinin hemen alt bölgesine ev yaptı. Çelik çiftinin dün itibariyle yeni evlerine taşınmasının ardından DSİ kanalı üzerinde kalan evin yıkımı gerçekleştirildi.
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de, yıkım öncesinde Salim-Bağdat Çelik çiftini yeni evlerinde ziyaret etti. Çifte çiçek ve yeni ev hediyesi veren Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e Çelik ailesi teşekkür ederken, “Bizlere ikinci baharımızı yaşattınız” diye seslendi.
Başkan Şükrü Başdeğirmen’in aileyi ziyareti esnasında konuşan Salim Çelik, “Başkanım Allah razı olsun. Sana ve bütün personeline teşekkür ederim. Bizi büyük çileden kurtardın. Yeni ev sayenizde yapıldı. Sağ olun, var olun. Ben memnun oldum, Allah’ta sizi memnun etsin. Ömrümün son baharını yaşattınız. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Çok şükür bin şükür. Belediyemizin gücü var yapıldı. Biz her zaman için uyum sağlarız. Çok uğraştım ancak vakit nasip bu zamanaymış” şeklinde konuştu.  
Yeni evlerini çok beğendiğini söyleyen Bağdat Çelik’te “Allah sizlerden bir değil bin kere razı olsun. Çok sağ olun. Yeni evimizi çok beğendik” ifadelerinde bulundu.  
Yeni evlerinde sağlık ve mutluluk içerisinde oturmaları temennisinde bulunan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de, “Allah sizlerden de razı olsun. Güle güle oturun. Eviniz hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla oturmayı nasip etsin. Allah devletimize, belediyemize zeval vermesin. Bizlerde böyle hizmetleri yapalım. Sizlerin mutlu olacağı, beğeneceği, huzur bulacağı işleri yapmayı Yüce Rabbim bizlere nasip etsin. Belediyemiz var olduğu sürece, devletimiz milletimiz bu gücüyle beraber her zaman vatandaşlarına hizmet etmek için elinden geleni yapar” görüşlerinde bulundu.  
Başkan Başdeğirmen ziyaretin ardından Salim-Bağdat Çelik çifti ile beraber eski evin yıkımına geçti.
 
04-10-2019-zafer-mah-salim-elik-dsi-kanal-ev-yikim-104-10-2019-zafer-mah-salim-elik-dsi-kanal-ev-yikim-204-10-2019-zafer-mah-salim-elik-dsi-kanal-ev-yikim-304-10-2019-zafer-mah-salim-elik-dsi-kanal-ev-yikim-404-10-2019-zafer-mah-salim-elik-dsi-kanal-ev-yikim-504-10-2019-zafer-mah-salim-elik-dsi-kanal-ev-yikim-604-10-2019-zafer-mah-salim-elik-dsi-kanal-ev-yikim-704-10-2019-zafer-mah-salim-elik-dsi-kanal-ev-yikim-8
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
isparta-yemek-siparis-tabldot-telefon-lokanta-safir-toplu-yemek

isparta-yemek-siparis-tabldot-telefon-lokanta-safir-toplu-yemek

isparta-yemek-siparis-tabldot-telefon-lokanta-safir-toplu-yemek

isparta-askeri-malzeme-urunler-bot-outdoor-giyim

isparta-in-giyim-ürünleri-magazasi

gozde-balik-isparta-balik-siparis-telefon

isparta-detayli-oto-yikama

turker-kapinda

isparta-ambalaj-kullan-at-malzemeleri

isparta-cam-balkon-albert-genau-ucuz-kampanyaifiyatlari

isparta-KONTEYNER-PRAFABRİK-EV-KONUT-UCUZ-KAMPANYA-DAVRAZ

isparta-temizlik-sirketi-telefon

isparta-aktar-baharat-bitkisel-yaglari

isparta-protez-peruk-perma-anatomik-sac-kesimi-boyama

isparta-pastane-yas-pasta-siparis

isparta-laptop-tablet-tamiri

isparta-samziman-tamiri-MMT-vites-toyota-servisi

isparta-sarkuteri-peynir-zeytin-urunleri

ISPARTA uygun avm

isparta-sarkuteri-yoresel-urunler-cig-sut-et

isparta-gunes-elektrik-paneli

isparta-sanziman-hidrolik-direksiyon-tamiri

isparta-oto-muzik-sistemleri

ısparta gül lokumu

ısparta cam balkon

ısparta duşakabin

ISPARTA bilgisayar tamiri

ISPARTA CAM BALKON

ISPARTA uygun avm

ısparta kasap

ISPARTA sineklik

ISPARTA BOYA MALZEMELERİ

süpürge toz torbası

Gücü Etkisinde
Isparta Haberleri
Isparta Reklam

ÇOK OKUNANLAR