isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
ISPARTA'DA ULUSLARARASI SHOW
ISPARTA
G.Tarihi: 06.07.2017 17:01
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Moto Kros şov başlıyor
Eğirdir Belediyesi tarafından bu yıl İkincisi düzenlenecek olan Motorsikiet Festivali'nde Enduro Moto Kros şov düzenlenecek.
İsparta Enduro Kulübü ve Eğirdir Belediyesi işbirliği ile düzenlenecek olan extreme parkurlarda enduro gösterileri yapılacak.
Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, "Tarih, turizm, kültür, spor ve eğlencenin tek adresi Eğirdir'e herkesi davet ediyorum. 06-09 Temmuz 2017 tarihlerinde Uluslararası Eğirdir Motosiklet Festivali'ne herkesi bekliyorum. Festival kapsamında 8 Temmuz 2017 Cumartesi günü saat 15.00'da Hızırbey Camii avlusunda başlayacak olan gösterilere tüm halkımız davetlidir. Ayrıca aynı gün akşamı Canada'da konserimiz olacaktır. Ücretsizdir ve herkese açıktır.
Eğirdir, yaz aylarında hafta sonunu dolu dolu geçirmek isteyenlerin değişilmez tek adresi olamaya devam edecektir" dedi. 8 Temmuz 2017 saat 15.00'da Hızırbey Camii avlusundan başlayacak ve Kemerli Minare
altından geçecek olan motorcular, Eğirdir Kalesi'ne çıkacaklar ve burada kısa bir gösteri yapacaklar. Daha sonra Eğirdir Canada sahil kenarında gösterileri devam edecek olan motorcular, tarihi ana tanıklık edecek olan
izleyenlere unutulmaz bir an yaşatacaklar. Ayrıca Eğirdir Belediyesi ve İsparta Fotoğrafçılık Derneği (ISFODER) işbirliği ile festival boyunca en iyi resim yarışması yapılacak olup, dereceye giren fotoğraf sevdalılarını sürpriz hediyeler bekliyor.


eğirdir moto kros ile ilgili görsel sonucu

 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.