isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Isparta'da Ramazan Etkinlikleri Başlıyor
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Ramazan Etkinlikleri Başlıyor
      Iyaşpark AVM ve Iyaş Bulvar AVM Ramazan ayına hazır. 11 Ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in gelmesiyle birlikte Isparta ve bölgenin nezih yaşam alanı Iyaş Bulvar AVM ve Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezinde birbirinden renkli ve nostaljik etkinlikler hazırlandı.
       Bu özel ayın manevi atmosferini ziyaretçilerine yaşatabilmek amacıyla 16 Mayıs Çarşamba günü başlayıp, 09 Haziran Cumartesi  gününe kadar devam edecek olan etkinlikler planlayan Iyaşpark AVM ve Iyaş Bulvar AVM  her yıl olduğu gibi bu yılda Isparta ve bölge halkı için çekim merkezi olmaya devam ediyor. Ramazan ayı boyunca fasıl dinletisi eşliğinde iftarlar yapılacak. Hafta İçi Her Akşam Karagöz, Kanto, Deve, Pehlivan, Nasrettin Hoca, Aşuk Maşuk gösterileri ile Hafta sonlarında ise birbirinden neşeli özlenen Ramazan eğlenceleri Iyaşpark AVM’de ve Iyaş Bulvar AVM’de  sizlerle buluşuyor. Kafkas ekibi gösterileri, halk oyunları gösterileri, semazen ekibi gösterileri, ilizyon gösterileri, otantik Showlar, Sihirbaz Bahattin Show, ile özlediğiniz Ramazan eğlencelerini Iyaş Bulvar AVM ve Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezinde yaşayacaksınız. Ayrıca fast food firmaları tarafından da Ramazan ayına özel eşsiz iftar menüleri hazırlandı. Ramazan ayı boyunca devam edecek olan Ramazan programları bu Çarşamba  startını veriyor. Ramazan etkinlikleri hafta içi her akşam saat 21.00’de Iyaşpark AVM’de, saat 22.00’de ise Iyaş Bulvar AVM’de sergilenecek. Hafta sonu programları ise Iyaşpark AVM’de saat 15.30’da Iyaş Bulvar AVM’de saat 17.00’de gerçekleştirilecek.
Ramazan ayı boyunca Iyaş Bulvar AVM ve Iyaşpark AVM’de yapılacak olan gösteri programı aşağıdaki şekilde olacak:

16 Mayıs Çarşamba -Semazen Gösterisi 
19 Mayıs Cumartesi-Kafkas Gösterisi
20 Mayıs Pazar-Otantik Show
26 Mayıs Cumartesi- İllüzyon Gösterisi
27 Mayıs Pazar-Sihirbaz Bahattin
02 Haziran Cumartesi- Semazen Gösterisi
03 Haziran Pazar –Otantik  Show
09 Haziran Cumartesi- Semazen Gösterisi


 
DSC_4205DSC_5769

 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.