isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
ISPARTA'DA RAKİPSİZ BAŞKAN GÜVEN TAZELEDİ
ISPARTA
G.Tarihi: 13.11.2017 18:15
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Isparta eğitiminin lider isimlerinden, Türk Eğitim Sen Isparta Şube Başkanı Ali Balaban,sendikasının 6. Olağan Genel Kurul’un da başkanlığa tekrar seçildi.

Türkiye Kamu Sen’e bağlı Türk Eğitim Sen Isparta Şube Başkanlığı 6. Olağan Genel Kurulu Cumartesi günü saat 10:00’da Öğretmenevi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Genel kurula tek liste olarak katılan mevcut başkan Ali Balaban, güven tazeleyerek, yeniden başkan seçildi. Türkiye Kamu Sen’e bağlı Türk Eğitim Sen İsparta Şube Başkanlığı 6. Olağan Genel Kurulu Cumartesi günü Öğretmenevi Konferans Salonu’nda büyük bir katılım ile gerçekleştirildi. Genel kurula Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, MHP Merkez İlçe Başkanı Akif Çapraz başta olmak üzere çok sayıda sendika üyesi katıldı. Genel kurulda ilk olarak konuşan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 6. Gerçekleştirilen genel kurulun hayırlı olmasını diledi. Daha sonra kongreye tek liste olarak katılan Ali Balaban’da kongre hakkında konuştu, kongreye katılan davetlilere teşekkür etti. Konuşmaların ardından yapılan seçim sonucuna göre mevcut başkan Ali Balaban güven tazeley­erek yeniden başkan seçildi.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.