isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
ISPARTA'DA MASKELİ HIRSIZLAR KAMERAYA YAKALANDI
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

At Arabalı Hırsızlar Kameraya Yakalandı

ISPARTA'da, at arabasıyla bir evin bahçesindeki inşaat malzemelerini çalan yüzleri maskeli 1'i kadın 3 kişi güvenlik kameralarına yakalandı.


At Arabalı Hırsızlar Kameraya Yakalandı

Yedişehitler Mahallesi 2962 Sokak'taki bir eve bugün saat 06.30'da at arabasıyla gelen yüzleri maskeli 1'i kadın 3 kişi, evin bahçesindeki inşaat malzemelerini arabaya yüklemeye başladı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda, şüphelilerin kısa sürede kapı, tahta, demir, boya gibi çok sayıda malzemeyi at arabasına yükledikleri görülüyor.

KAMERAYI KIRDI

Güvenlik kamerasını fark eden kadın şüphelinin at arabasından aldığı demir çubukla kameraya vurarak kırdığı anlar ise evin girişindeki kameraya yansıdı. Görüntülerde, kadının kamerayı kırdıktan sonra hızla at arabasına bindiği ve olay yerinden kaçtığı da görülüyor.

Bahçesindeki inşaat malzemelerinin çalındığını ve güvenlik kamerasının kırıldığını fark eden ev sahibi polise şikayetçi oldu. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri incelemeye alan polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.