isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Isparta'da Lavanta Kokulu Köy projesi
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Gelecek Turizmde ile 10 Yıl 10 Şehir 10 Hikaye
T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ile Anadolu Efes ortaklığında sürdürülebilir turizm projeleri ile yerel kalkınmaya destek olan "Gelecek Turizmde"nin 10'uncu yılı anısına yayınlanan "10 Yıl, 10 Şehir, 10 Hikaye" kitabı, okurlarla buluştu.
Türkiye'nin en uzun soluklu kurumsal sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Gelecek Turizmde ile Isparta Kuyucak Köyü'nde desteklenen "Lavanta Kokulu Köy" projesinin hikayesi, Lavanta Kokulu Köy Kadın Girişimciler Kooperatifi Başkanı Huriye Tezcan, Kuyucak Muhtarı Veysel Demir ve Proje Koordinatörü Ali Sağdaş tarafından anlatıldı. Mustafa Seven'in fotoğraflarıyla renklenen "10 Yıl 10 Şehir 10 Hikaye" adlı kitapta Ayşe Arman da proje ile ilgili izlenimlerini paylaştı. Arman projeye dair izlenimlerini şöyle özetledi; "Burası Lavanta Kokulu Köy. Geleceğe değer katanların köyü burası... Yaşadıkları yere sahip çıkıyorlar. Tam 45 yıldır lavanta yetiştiriliyor. Huzur veren bir yer. Doğal bir yer. Bakir bir yer. Kaçıp gelmek isteyeceğin bir yer. Kaç, gel!"







 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.