isparta-detayli-oto-yikamaisparta-detayli-oto-yikama
ISPARTA'DA KUNDURACILAR SİTESİNDE İNDİRİMLİ SATIŞ GÜNLERİ OLACAK
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

KUNDURACI ESNAFI BAHAR ŞENLİĞİ VE 
İNDİRİMLİ SATIŞ GÜNLERİ DÜZENLEYECEK

Kunduracılar Sitesi esnafı, Isparta Belediyesinin de destekleyeceği yeni sezon ayakkabı ürünlerini, dostlukların pekiştirildiği, nostaljinin yaşanacağı, uygun fiyatlarla satışa çıkaracağı Bahar Şenliği ve İndirimli Satış Günleri düzenleyecek. Etkinlik 18 Nisan 2017 tarihinde başlayacak.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın geçen günlerde Pirimehmet Mahallesi Kunduracılar Sitesi civarında bulunan 10 sokakta altyapı ve asfalt çalışmaları kapsamında yaptığı incelemeler esnasında Kunduracılar Sitesindeki esnafları da ziyaret ederek bir süre sohbet etmişti. Bunun üzerine site esnaflarından oluşan bir gurup esnaf Kunduracılar Odası Başkanı Ercan Süslü ile birlikte Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a iade-i ziyarette bulundu.

Ziyarette küçük esnafların canlandırılması amacıyla yapılabilecek çalışmalar gündeme geldi. Kunduracılar Sitesi esnafı, düşüncelerini Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile paylaşırken, Bahar Şenliği ve İndirimli Satış Günleri adı altında bir etkinlik düzenlemek istediklerini söylerken, Başkan Günaydın da, böyle bir etkinliğe Isparta Belediyesi olarak sonuna kadar destek vereceklerini ve küçük esnafın her zaman yanında olduklarını belirtti.

Site esnafları adına konuşan Kunduracılar Odası Başkanı Ercan Süslü, “Sayın Başkanım geçenlerde bizleri ziyarete geldiniz, bizlerde sizlere iade-i ziyarete geldik. Bizlere küçük esnafımızın yanında olduğunuzu bildirdiniz. Çok memnun olduk, esnafın arkasındasınız, küçük esnafımızın yanındasınız. Esnafımız zor durumda. Önümüzdeki ay bahar şenliği, indirim günleri gibi bir etkinlik yapmayı düşünüyoruz. Sezon başı, inşallah hayırlısı olur” dedi.

Kunduracılar esnafının kendisine yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür eden Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Esnafımız güzel düşünceler ortaya koymuşlar. Tüm ayakkabılar ve markalar orada. Sitemizde tüm dükkânların ayakkabı üzerinde olması da hoş bir şey. Esnafımızın orada düşünceleri var. 18 Nisan’da bahar şenliği ve bahar indirimi yapmayı planlıyorlar. Ayakkabı çeşitlerini de yenilediklerini söylüyorlar. Bahar indirimi ve şenliği ile tüm Ispartalıları oraya davet ediyorlar. Tüm Isparta’nın ihtiyacını karşılayabilecek de bir yeriz diyorlar. Isparta’mıza en güzel kaliteyle hizmet vermek istiyorlar. Kunduracılar çarşısına giren herkes her istediğini bulabilir. Bunu daha da iyileştirip, halkımıza sunmak istiyorlar. Esnafımızın bu düşüncelerini ben de çok beğendim. Isparta Belediyesi olarak bizde bu düşünceleri ve etkinliği desteklemek istiyoruz. Bizde yardımcı olmak istiyoruz. Her zaman esnafımızın arkasındayız. Böyle bir düşünceyi ortaya atmalarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Isparta’ya çok büyük hizmetler vereceğine inanıyorum. Bu düşünce ve ziyaretlerinden dolayı kendilerini hem tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.

Otomatik alternatif metin yok.

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, oturan insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, oturan insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, ayakta duran insanlar

Otomatik alternatif metin yok.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.