isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
ISPARTA'DA KÖY BULUŞMASI PROGRAMLARI BAŞLADI
ISPARTA
G.Tarihi: 25.09.2017 00:38
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
TÜM KÖYLERİMİZİ KENDİ KÖYÜM GİBİ GÖRÜYORUM
 
Isparta Belediyesi Ramazan Şenlikleri kapsamında ‘Şehirde Ne Varsa Köyde de Olacak’ sloganıyla düzenlediği etkinliklerin ardından şimdide köylerde ‘Köy Buluşması’ adı altında program düzenliyor. Programların ilki Yukarı Gökdere Köyünde düzenlendi. Çocuklar için gün boyu balon park başta olmak üzere çeşitli faaliyetler gerçekleştirilirken, akşamda halka Türk Halk Müziği Sanatçısı Başkal tarafından konser verildi.
Eğirdir’in Yukarı Gökdere Köyünde düzenlenen Köy Buluşmasına çok sayıda halk katılırken, programa Kırıntı, Gökçe Höyük, Balkırı, Haymana ve Serpil köylerinin muhtarları da katıldı. Köy girişinde karşılanan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ilk önce Kocapınar Mesirelik Alanına geçti. Burada muhtarlar tarafından karşılanan Başkan Günaydın’a çocuklar tarafından çiçek takdim edildi. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve beraberindekiler Kocapınar’da bir süre kaldıktan sonra köy meydanında düzenlenecek olan akşam programına geçti.
Türk Halk Müziği Sanatçısı Başkal’ın bir birinden güzel türküleri seslendirdiği konser öncesinde konuşan Yukarı Gökdere Köyü Muhtarı Mehmet Özdemir, köylerinde çok önemli bir program düzenlendiğini ve Başkan Günaydın’ın her zaman köylerine destek olduğunu söyledi. ‘Bu etkinlik bizleri memnun ve mutlu etmiştir’ diyen Muhtar Özdemir, “Başkanımızın daha önce bizlere vermiş olduğu destekleri ve katkılar var. Bunları unutmuyoruz. Başkanımızdan yeni düğün salonu yapımında bizlere çevre düzenlemesi ve peyzajı noktasında desteklerini bekliyoruz. Çünkü Başkanımız geçmişte bize yardım yapmıştır. Buda bizlere desteklerinin devamının geleceğinin göstergesidir” şeklinde konuştu. Başkan Günaydın’ı köylerinde görmekten dolayı büyük mutluluk duyduklarını anlatan Muhtar Özdemir, “Başkanımız bizlerin arasında oldu. Bizlerin sorun ve isteklerini dinlemesinden dolayı kendisine ve ekibine teşekkür ederiz” görüşlerinde bulundu.
“Sizleri ziyarete geldik, beraber olalım istedik” diyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da  “Ben köylerimizi ve köylülerimizi seven bir insanım. Bende bir köylü çocuğuyum. Köylerde karşılıklı dostluk, ahbaplık bir başkadır. Köy demek samimiyet, muhabbet demektir. Yardımlaşma, sevgi ve saygı köylerimizde bir başkadır. Köylerimizde küçük bir hanımefendi  kendisinden biraz büyük birisine aba, emmi, teyze der.  Kendisini babasının, annesinin kardeşi kabul eder. Bu Anadolu’muzun hasreti, sevgisidir. Böylesine samimiyeti, dostluğu, kardeşliği her yerde görmek mümkün değildir. Bunlar ülkemize has özelliklerdir. Sizlerle bir arada olmaktan, görmekten mutluluk duyuyorum ve her zaman sizlerle birlikte olduğumu belirtmek istiyorum” dedi.
Kendisinin de köyde doğup büyüdüğünü hatırlatan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Tüm köylerimizi kendi köyüm gibi görüyorum. Köylerimizdeki halkımızla bir araya geliyoruz, dertleşiyoruz, en güzel samimiyet dostluk arkadaşlık köylerdedir. Köylerimizde selam samimiyet içerisinde alınır verilir. Bakışlar dostçadır. Böylesi güzel duyguları hissetmek güzel. Bu köyümüzü yakından biliyorum. Burada dostane karşılandım, köylerimizde yalan, riya olmaz. Sizlerle bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum” görüşlerinde bulundu.
Isparta Belediyesinin köy buluşması programında çocuklar gün boyu balon parkta gönüllerince eğlenirken, palyaçolar ve çeşitli karakterlerle hoş vakit geçirdiler. Belediye Meclisi üyeleri ve partililerin de katıldığı programın gece bölümünde ise Türk Halk Müziği Sanatçısı Başkal vatandaşlara köy meydanında konser verdi. Davetlilere ve çocuklara pamukşeker, dondurma gibi çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Programa katılan vatandaşlar ve çocuklar ise böylesine bir programın köylerinde yapılmasından dolayı mutluluklarını dile getirirken, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür etti.  









































 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.