isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
ISPARTA'DA KÖY BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR
ISPARTA
G.Tarihi: 18.11.2017 20:19
1
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
KAYI KÖYÜMÜZÜN KIYMETİNİ BİLELİM
Isparta Belediyesi Köy buluşmaları cumartesi günü merkeze bağlı Kayı Köyünde gerçekleştirildi. Etkinlikler kapsamında çocuklar kendisi için hazırlanan balon parkta gönüllerince eğlendi, ebru başta olmak üzere çeşitli etkinliklerde bulundu. Yetişkinler ise Türk Halk Müziği Sanatçısı Ümran Özdemir’in birbirinden güzel türküleri ile güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı.
Kayı Köyünde düzenlenen programa Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın eşi Dilek Günaydın ile birlikte katılırken, yine programda belediye meclisi üyeleri ve Ispartalı muhtarlarda yer aldı. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve beraberindekiler köy programı kapsamında ilk olarak 2016 yılında Kırklareli Lüleburgaz’da görev yaparken şehit düşen Bakım Astsubay Çavuş Ekrem Çelik’in baba ocağını ziyaret etti. Baba Hasan, anne Hatice ve şehidimizin kardeşleri Erkan ve Cannur Çelik ile bir süre sohbet eden Başkan Günaydın, aileye Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim etti.
Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, beraberindekiler ile birlikte buradan programın yapıldığı köy meydanına geçti. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Günaydın, vatandaşlarla sohbet etti.
Program öncesinde konuşan Kayı Köyü Muhtarı Ali Döner, köy buluşmaları adı altından düzenlenen programdan dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirirken teşekkür etti. Döner, “Kayı köyümüz inşallah geleceğin mahallesi olacaktır. Başkanımızın köyümüze hizmetlerinin devamını diliyorum ve ilgilerini bekliyorum. Köy statüsündeyiz, zaman zaman belediyemizden ihtiyaçlarımız doğrultusunda taleplerimiz oluyor. Başkanımızdan köyümüze yardımlarını bekliyoruz” dedi.
Bir yere gidemezsen, göremezsen o yerin gözden uzak, gönülden ırak olacağını kaydeden Başkan Günaydın, Kayı köyüne her fırsatta ziyaret etmeye çalıştığını söyledi. Kayı köyüne yardımcı olacaklarını kaydeden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, karşılıklı diyalog ve tanışmaların insanın gönlünü birbirine yaklaştırdığından bahsetti. Günaydın, “ihtiyaç ve istekler olduğunca yardım ve hizmet etmeye çalışıyoruz” derken köylerde yaşamanın güzelliklerinden bahsetti. Günaydın, “Kayı köyümüzün kıymetini bilelim. Vatandaşlarımız köylerini bırakmasın. Şehre en yakın bir köy. Türk toplumu ve Kayı köyü insanı misafirperverdir, bizleri de çok güzel karşıladığınız için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Türklüğün ve Türk olmanın öneminden de bahseden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Türklük dünyada her daim payidar kalacaktır. Türkler gün gelecek dünyanın hakimi olacaktır” görüşlerinde bulundu.
Konuşmaların ardından Türk Halk Müziği Sanatçısı Ümran Özdemir seslendirdiği birbirinden güzel türküleri ile vatandaşlara güzel bir gün yaşattı. Programa katılan vatandaşlar böylesine güzel bir programın köylerinde düzenlenmiş olmasından duydukları mutluluklarını dile getirirken, Başkan Günaydın’a teşekkür etti.   











Yorumlar1
Onay Bekleyenler1
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.