isparta-detayli-oto-yikamaisparta-detayli-oto-yikama
Isparta'da kötü koku sorunu vaadi yerine geliyor!
ISPARTA
G.Tarihi: 17.08.2019 15:21
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Başdeğirmen’in ‘kötü koku sorununu
biz çözeceğiz’ vaadi yerine geliyor

 
Yıllardır devam eden kötü koku sorunu Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in girişimleri ile sonuca kavuşuyor. Belediye Başkanı Başdeğirmen’in seçimlerde verdiği ‘kötü koku sorununu biz çözeceğiz’ vaadi yerine geliyor. Kentin kronik sorunu haline gelen kötü kokunun bertaraf edilmesi için çalışmalar Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları ile başladı. Isparta Belediyesi Atık Arıtma Tesisi ile Deri Organize Sanayi Bölgesinin atıklarının kapalı sistemle şehir dışına taşınması amacıyla başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Derelerden akan atık sular kapalı sistemle 5200 metrelik kapalı sistemle şehir dışına taşınıyor.
Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Halil Turan, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları ile arıtma tesisinden 5200 metre kapalı büzle alınacak suyun şehir dışına bırakılacağını söyledi. Turan, şu ana kadar hattın 1200 metresinin döşendiğini ve hat döşeme çalışmaları için 700 bin liralık 1200’lük büz alım ihalesi gerçekleştirildiğini belirtti.
Deri Organize Sanayi Bölgesinin (DOSB) koku sorununu çözmek için yaklaşık bir kilometre uzunluğunda korge borunun döşendiğini aktaran Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Halil Turan, “Oradaki suyu da buradaki ana hatta bağlayarak hem Isparta’nın hem de Sav’ın koku sorununu çözmüş olacağız. Belediye Başkanımız bu konuda çok hassasiyet gösteriyor, bir an önce bitirilmesi amacıyla tüm malzemelerin temini ve işçi takviyesini de gerçekleştiriyor” dedi.  
Yapılan çalışmalara katılan Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi de, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in göreve geldiği günden itibaren koku sorununu ele aldığını ve 5200 metrelik bir hat döşemesinin gerçekleştirildiğini belirtti. İpekçi, “Duyarlılığından dolayı Şükrü Başkanım ve ekibine teşekkür ediyorum. Sav kasabamız bu konudan çok mustaripdi. Bundan sonra Sav gül kokacak. Şükrü Başkanımız bize çok destek veriyor. Bundan sonra Isparta’mız, Sav gül kokacak. Isparta’ya giriş yapan vatandaşlarımız kötü koku ile değil gül kokusuyla karşılanmış olacak” şeklinde konuştu.

Kaynak:Isparta Belediyesi
 
17-08-2019-sav-koku-hat-doseme-217-08-2019-sav-koku-hat-doseme-117-08-2019-sav-koku-hat-doseme-3
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.