isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Isparta'da komple bina daire işyeri tamir tadilat yenileme hizmetleri
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
DURAL İNŞAAT İLE ANAHTAR TESLİMİ KOMPLE TAMİR TADİLAT

Isparta'da Komple A'dan Z'ye Ev Daire, Ofis.Tadilatı Banyo Mutfak Tadilatı Yenileme Hizmetleri Dural İnşaat kalitesi ve işçiliğle anahtar teslimi şeklinde itina ile yapılmaktadır.

Alim Dural
Telefon 
+90 533 256 23 41

DURAL İNŞAAT TAMİR TADİLAT HİZMETLERİNİ ŞÖYLE AÇIKLIYOR

ANAHTAR TESLİM TADİLAT
Eski ve yeni mekan tadilatlarında, keşif sonrası toplu çözümleri ve alternatif fiyat/ödeme seçeneklerini bulabileceğiniz detaylar içerir.

Çalışma yapılacak alanlarda, müşteriyi; ustayla, malzemeyle uğraştırmadan ve zamanı doğru kullanarak çözümler getiren teklifler sunuyoruz.
 
Yıkım - Moloz - Nakliye
Değişiklik yapılacak alanların yıkılarak açılması,çıkan molozun nakliyeler ile atılması.

Duvar ,Sıva
Mekanların kapalı alanlara / bölümlere ayrılarak bağımsız bölüm oluşturulması üzerlerinin sıvanarak kaplanması.

Su - Elektrik - Kalorifer- Kablolu Tesisatlar
Mevcut tesisatlar üzerinde değişiklik / tesisatların yenilenmeleri işlemleridir.

Kartonpiyer - Kemer
Uygulama alanının durumuna ve büyüklüğüne göre mevcut kartonpiyerler, İstenen tüm modellerin alçı kalıplarının çıkarılarak dökülmesi ve uygulanması. Sütunlu, çıtalı, oval, yay, kemerlerin uygulaması. Spot bandı, gizli ışık, havuz, Niş, göbek vb. çalışmalardır.

Alçıpan –Betopan
Alçıpan bölme , blok tuğla duvarlar İzolasyonlu veya sade Tavan , duvar kaplamalar Dış cephe -ıslak zemin Betopan kaplama.

Kalebodur – Fayans - Granit – Mozaik Taşlar
Alçıpan bölme , blok tuğla duvarlar İzolasyonlu veya sade Tavan , duvar kaplamalar Dış cephe -ıslak zemin Betopan kaplama.Kullanılacak alanların son kaplamalarını oluşturduğundan model,renk, tarzın bir bütünlük içerisinde olması, uygulamanın yapıya katacağı değeri ortaya koyar.

Kayrak – Taş Kaplamalar
Çevre düzenleme islerinde, dekoratif dış duvar kaplamalarında Konutlarda, dekoratif iç ve dış bölümler yaratmada Bordürlü, derzli işlemlerde Zemin kaplamalarında.

Pimapen, Alüminyum Doğrama
Üretici bayiler ile yapılan ortak çalışmalardan, müşterilerimize sunabileceğimiz uygun fiyat ve ödeme seçenekleri bulunmaktadır.

Çelik Kapı, Parke
Masif , Laminat , Lamine parke döşeme Sistre, Cila, doğal ahşap koruyucular ile renklendirme çalışmaları Izgaralı sistem, uzun lambri , ahşap döşeme ve genel parke tamiratlar.

Silim İşleri
Mermer, Mozaik, Çini, Paledyen, Helikopter Sert beton, Traverten vb. zemin döşemelerinin Taş motoruyla silinerek temizlenmesi işlemidir. Silinen zeminler Tuz cila / sıvı cila ile cilalanarak tamamlanır.

Ahşap Gruplar
Daire ve iş yerlerine özel yapılan çizim çalışmaları sonucu, birlikte seçilen tüm ana ve yardımcı malzemelerin kullanımıyla oluşturulan mobilya gruplarıdır.
  • Ray Dolap
  • Banyo Dolapları
  • Vestiyer çözümleri
  • Doğal / yapay kaplamalı Ahşap Kapılar
  • Ahşap merdivenler / Giydirme kaplamalar
  • Çelik Konstrüksiyon üzeri Ahşap pergule giydirme
  • Saçak , Alınlıklar , Tavan-duvar lambiri kaplama
  • Mutfak dolapları
  • Doğal ve Pvc kapaklar
  • Lake uygulamaları
  • Alçıpan –Betopan- Bordex
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.