isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Isparta'da Kitap Fuarı 2019
ISPARTA
G.Tarihi: 01.03.2019 17:28
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
SDÜ "III. Kitap Fuarı"nda Yerini Aldı
Isparta Belediyesince bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Kitap Fuarı”, Gökkubbe Fuar Alanı’nda kapılarını açtı. Ayşe Kulin, Pelin Çift, Sinan Yağmur, Doğan Cüceloğlu, İclal Aydın, Şermin Yaşar gibi popüler yazarların katılımcılarla buluşacağı fuarda, Süleyman Demirel Üniversitesinin ilham veren eserleri de SDÜ Standında yerini aldı.






Çeşitli tanıtım materyalinin bulunduğu stantta, Üniversitemizce basılan “Amerika'nın Keşfinde Müslümanlar'', ''Ülkemiz ve Bölgemiz Perspektifinden Mülteciler: Sosyal Kültürel Ekonomik ve Akademik Boyut'', “21. Yüzyılda Türkiye Cumhuriyeti'nin Baş Etmesi Gereken Sorunlar”, YEKvizyon Belgesel Eserleri, “Hat Sanatından Şaheserler”, “Isparta Tarihi Kent Merkezi İçin Sağlıklaştırma Önerisi”, “Isparta Evleri”, “Ertokuş Kervansarayı”, “Türkiye'de Mekansal ve Bölgesel Dönüşümler”, “Kent Buluşmaları”, “15. Ulusal Tekstil Mühendisliği Öğrenci Kongresi (UTMÖK)”, “Mühendislik Fakültesi 40'ncı Yıl Etkinliği İlk Mezunlar Buluşması”, “İnşaat Sektörünün Mühendislik Eğitiminden Beklentileri”, “6'ncı Tekstil Günleri”, “İlham Veren Üniversite 1-2-3” kitapları, akademisyenlerin kaleme aldığı eserler ile Doğu-Batı Gazetesi ve dergileri, yer alıyor.


 



Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.