isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
ISPARTA'DA Kİ BÖBREK TAŞI HASTALARINA FLAŞ HABER!
ISPARTA
G.Tarihi: 14.11.2017 00:57
1
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
 Böbrek Taşına Eşkina Balığının Taşı Şifa Dağıtıyor

 Böbrek Taşı hastalarına müjde böbrek taşı düşüren doğal yöntem Isparta'da

Eşkina Balık Taşı Nedir ?
Eşkina Balık Taşı Eşkina balığın Beyninde oluşan 2 adet Balık Taşından Oluşmaktadır.

Her hangi bir ilaç veya bitkisel ürün değildir. Tamamen doğal organik Eşkina Balık Taşıdır. 

Böbrek taşı ve böbrek kumu hastalığı ülkemizde yaygın olarak görülür. Genelde yiyeceklerimize dikkat etmediğimizden oluşur. Ama tedaviside vardır. 

Ülkemizde Marmara,karadeniz ve akdenizdeki denizlerimizden Eşkina balığı bulunur. Bu eşkina balığının avı olta ve zıpkınla avlanır. 

Genelde kayalık bölgelerde sahil tarafındaki kayalık kesimlerde yaşarlar. 

İnsanlar bu eşkina balığını ve eşkina balık taşını yeni yeni tanımaya başladılar. Allahın bir mucizesi olan olan bu eşkina balığı beyninde 2 adet beyaz, kar gibi eşkina balık taşını bulundurur. 

Bu eşkina balık taşları böbrek taşı ve kumunu eritmeye yardımcı ve bir daha oluşmasını da engellemeye yardımcı bir üründür. Eşkina balık taşı bize lokman hekimden atalarımız sayesinde nesilden nesile duyurulmuştur.


Eşkina Taşı Mucizesi Çoğu insanın eşkina, balık taşı kullanmasının üzerinden yıllar geçmesine karşılık böbrek taşlarının tekrar oluşmadığını ifade etmekte olup taş ve kumlanmadan kurtulup tekrar oluşmasını eşkina balık taşının sayesinde iyi olunduğu söylenmektedir. 

Oysaki, ameliyatlar veya lazer operasyonu sonucu böbrek taşlarını aldıran hastaların çoğunda böbreklerinde oluşan taş tekrar nüksedebilir ve böylelikle lazerle veya ameliyat olan insanlarda tekrar oluşabilir ama eşkina balık taşını kullanımda böbreklerinde oluşan taş ve böbreklerindeki kumlanma oluşmadığı gözlemlenmektedir.

Eşkina Taşı Kullanımı

Eşkina balık taşınının kullanımı ise limon suyu kullanılarak gerçekleşir. Böbrek taşı ve kumu agrısız ve ameliyatsız yok eder. 


Daha detaylı bilgi için

Isparta'da  bu taşı kolaylıkla bulabileceğiniz tek yer DOSTLAR BALIKÇILIK

Yeni Antalya yolu müftülük ilerisi 
Telefon : 0 246 218 28 00

İşte Karşınızda Eşkina Taşları





 
Yorumlar1
Onay Bekleyenler1
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.