isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Isparta'da kapalı yöntemle omuz çıkığı ameliyatı yapıldı
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
                   
  - SDÜ’de kapalı yöntemle omuz çıkığı ameliyatı   
  - 42 yaşındaki hasta 1 günde sağlığına kavuştu   

 
 Isparta’da omuz çıkığı rahatsızlığıyla SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine başvuran 42 yaşındaki hasta, yapılan kapalı ameliyatla 1 günde sağlığına kavuştu.   
  Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Ortopedi Anabilim Dalı, yaptığı başarılı ameliyatlarına bir yenisini ekledi. 
  Daha önce dört defa omzu çıkan 42 yaşındaki Ayhan Güngör isimli hastaya kapalı yöntemle (artroskopik) ameliyat gerçekleştirildi. 
 
  Kapalı ameliyatla 1 günde taburcu ettiler 
  Yaptıkları başarılı operasyonla ilgili açıklamalarda bulunan SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekim Yardımcısı, Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Tolga Atay, “Ülkemizde sayılı merkezlerde gerçekleşen ve ilimizde ilk defa olmak üzere tekrarlayan omuz çıkığı sebebiyle kliniğimize başvuran 42 yaşındaki Ayhan Güngör isimli hastamızın, artroskopik olarak yani kapalı yöntemle ameliyatını başarıyla gerçekleştirdik. Bu sayede öncesinde 4 ila 5 gün hastanede yatması gereken hastamızı ameliyattan bir gün sonra taburcu ettik. Ortopedi alanında son gelişmeleri yakından takip edip, gerçekleştirebilen ve Isparta'da birçok ilklere imza atan kliniğimiz, kendini yenilemeye ve geliştirmeye devam etmektedir ve edecektir” dedi. 
 
  Sağlığına kavuştu 
  Ayhan Güngör ise kapalı şekilde ameliyat yapılmasının kendisine büyük kolaylık sağladığını ifade ederek, “Rahatsızlığım ile ilgili daha önceleri çok problem yaşadım. Omzumdaki şiddetli ağrılar sonrasında SDÜ Hastanesinde Tolga hocamıza ulaştık. Kendilerinden Allah razı olsun, uzun zamandır çektiğim acılar artık son buldu. Buradan Prof. Dr. Tolga Atay hocama ve ekibine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Güngör, ağrılarından kurtulduğunu ve kolunu rahatlıkla hareket ettirmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirdi. 
 
AW396329_01

İHA

                                         
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.