isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Isparta'da Kamu Ve Özel Sektör Arasında İş Birliği Protokolleri İmzalandı
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Uluborlu Selahattin Karasoy Myo İle Kamu Ve Özel Sektör Arasında İş Birliği Protokolleri İmzalandı
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Uluborlu Selahattin Karasoy Meslek Yüksekokulu ile Kamu ve Özel Sektör arasında; Uygulamalı eğitimde ortak akıl mottosu kapsamında 2019 Ocak ayı içerisinde 3’er yıllık olacak şekilde, öğrencilerimize daha geniş uygulama olanakları hazırlamak amacıyla bir dizi protokol anlaşmaları imzalanmıştır.

Bu kapsamda Sağlık Bakanlığı Isparta İl Sağlık Müdürlüğü ve  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl müdürlüğü ile Meslek Yüksekokul müdürlüğü arasında “Evde Hasta Bakımı” programı açılması ve uygulama alanları konusunda birlikte hareket edebilmek amacıyla iki ayrı protokol imzalanmıştır.

Yine yüksekokul müdürlüğümüz ile Kardelen Bilgisayar İnş. Reklam Orman Ürünleri İth. ve İhr. San. Tic. Ltd. Şti arasında “ Sağlık Bilgi Sistemleri  Teknikerliği ve Bilgi Güvenliği” alanında ve yine  Uni Akademi Enerji Arge Dan. İth.ve İhr. San. Tic. Ltd. Şti arasında “ Bilgi Güvenliği” alanında iş birliği protokolleri imzalanmıştır.

Kaynak: ISUBÜ
 
uluuuluuuu
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.