isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Isparta'da Geleneksel Çocuk Oyunları Projesi hayata geçirildi
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
 
  - Eğirdir’de Geleneksel Çocuk Oyunları Projesi hayata geçirildi   
 
 Isparta’nın Eğirdir ilçesi Sorkuncak İlkokulu’nda “Geleneksel Çocuk Oyunları Projesi” hayatı geçirildi. 
 Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen Geleneksel Çocuk Oyunları Projesine Eğirdir'deki  İlk ve Orta okulları katılıyor. Proje etkinlikleri Eğirdir Kapalı Spor Salonunda başladı. 
 Proje hakkında bilgi veren Sorkuncak İlkokulu Müdürü Cemile Tuğçe Arseven Özçelik, “Projenin amacı çocuklarımızın hoşlanarak yer aldığı fiziksel bilişsel duygusal ve sosyal gelişimlerinin temeli, gerçek hayatın bir parçası çocuk için etkin bir öğrenme süreci olan oyun oynamaktır. Oyun oynamak çocuklarda başkalarına saygı göstermeyi empati yapmayı kendi sorumluluğunu fark etmeyi kurallara uymayı stresle baş etmeyi problem çözme ve liderlik özelliklerini pekiştirmeyi sağlar karakter ve kişilik gelişimini iletişim kurma yeteneklerini olumlu yönde etkilemesinden yola çıkarak bu projeyi tüm Eğirdir genelinde gerçekleştirmekti. Proje ilçemiz kapalı spor salonunda bugün itibariyle başlayarak yarın son bulacak. Öğrencilere ödülleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında takdim edilecek” dedi. 

 ISPARTA (İHA)
 
AW364642_01AW364642_02AW364642_03AW364642_04AW364642_05AW364642_06

                           
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.