isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
ISPARTA'DA ÇOK ÖNEMLİ BİR TATBİKAT YAPILDI
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Eğirdir Fidanlık Müdürlüğünde Eğirdir İşletme Müdürlüğü Ekipleri ile Yangın ve İş Güvenliği Tatbikatı Yapıldı
Eğirdir Fidanlık Müdürlüğü’nde Eğirdir İşletme Müdürlüğü yangın ekipleriyle 07.07.2017 tarihinde Orman yangınlarının söndürülmesi ile iş güvenliği eğitimi ve tatbikatı yapıldı.
Bölge Müdür Yardımcısı Nuri Maraş Başkanlığında 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu'na göre orman yangınları ile mücadele eden personelin alması gereken iş güvenliği eğitimleri için oluşturulan program kapsamında Eğirdir Orman İşletme Müdürlüğü teknik personeli ve yangın işçilerine yangın söndürme ve iş güvenliği eğitimi verildi.
Eğitimde orman yangınları ile ilgili tüm konularda katılımcılara teorik bilgilerin yanında uygulamalı olarak anlatımlı tatbikat yapıldı. Olası bir orman yangınında ilk müdahale ekiplerinde beklenen davranış şekilleri, uyulması gereken prensipler, güvenlik kuralları, koruyucu malzemeler ve kullanımı konularında detaylı bilgilerin anlatıldığı eğitimde; çıkabilecek orman yangınlarına müdahale çalışmaların sağlıklı, güvenli ve hızlı bir şekilde yapılması hedeflendi.
Ayrıca yangına müdahalede görevli taşıtlarda, bulunması gereken araç ve gereçler, denetimden geçirilerek kullanımı ve bakımı irdelendi. Uygulamada kişisel koruyucu malzemenin kullanımı, hortum serme, pompa kullanımı, güvenli, etkili ve hızlı müdahale şekli ile taşıtların manevra kabiliyetleri sınandı.Yangına müdahalede görevli taşıtlarda, bulunması gereken araç ve gereçler, denetimden geçirilerek kullanımı ve bakımı irdelendi.



Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava


Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, masa ve açık hava
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.