isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
ISPARTA'DA ÇOK GÜZEL PROJELERE İMZA ATILDI
ISPARTA
G.Tarihi: 14.08.2017 11:11
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KARAKAYA:
"ISPARTA'DA ÇOK GÜZEL PROJELERE İMZA ATILDI"

Milliyetçi Hareket Partisinin (MHP) Isparta İl Başkanlığı kongresine katılan Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya ve MYK Üyesi Hüseyin Kocabaş kongrenin ardından Isparta Belediyesini ziyaret etti. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı beraberindeki heyetle birlikte ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, “Çok güzel projelere imza atıldı. Rastgele belediyecilik projeleri değil. Özgün projeler. Biz bu projelerin Isparta’ya, Ispartalılara hem günlük yaşamlarına hem de prestij projesi olarak diğer iller arasında kendilerini daha iyi hissetmelerine katkı vereceğini düşünüyoruz” dedi.
MHP İl Kongresinin ardından Isparta Belediyesini ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, “Başta Isparta Belediye Başkanımız olmak üzere Isparta Belediyesi her zaman Milliyetçi Hareket Partisinin göğsünü kabartmıştır. Güzel hizmetler yapmıştır. Bundan dolayı belediye başkanımıza, meclis üyelerimize ve tüm belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Çok güzel projelere imza atıldı. Rastgele belediyecilik projeleri değil. Özgün projeler. Daha öncede o projelerin gerek temel atılmasında gerekse açılışlarında bulunduk, Sayın Genel Başkanımızla geldik. Şimdi yine çok özgün, çok güzel projeler var. Sayın Başkan Ankara’ya geldiğinde bunlar hakkında bilgi verdi. Sayın Genel Başkanımız 9 Eylül tarihinde projelerin temel atma ve açılışlarında bulunacaklar. İnşallah biz bu projelerin Isparta’ya, Ispartalılara hem günlük yaşamlarına hem de prestij projesi olarak diğer iller arasında kendilerini daha iyi hissetmelerine katkı vereceğini düşünüyoruz, emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
 

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, iç mekan

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.