isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
ISPARTA'DA BU MAHALLEDE ALTYAPI ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
İSKENDER MAHALLESİNDE ALTYAPI ÇALIŞMALARI BAŞLADI
 
Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünce mahallelerdeki sokak bazlı altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmaları devam ediyor. Yedişehitler Mahallesindeki 75 sokakta 20 km uzunluğundaki altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmalarını tamamlayan ekipler, 3 ayrı noktadaki çalışmalarına devam ediyor. İstanbul Caddesindeki Otogar-Çünür arasında  servis yolunda yenileme çalışması başlatan ekipler, Gazi Kemal ve İskender Mahallelerinde de altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmaları gerçekleştiriyor. Gazi Kemal Mahallesindeki altyapı çalışmalarında sona gelinirken, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler aynı anda İskender Mahallesinde de altyapı çalışmalarına başladı.
Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünce İskender Mahallesinde yapılan çalışmalar kapsamında mahallenin başta içme suyu hatları olmak üzere tüm altyapı hizmetleri gözden geçiriliyor. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Hüseyin Çelikbilek şunları söyledi:
“Gazi Kemal ve İskender Mahallelerindeki altyapılarımızı kontrol ediyoruz, eksiklikleri gideriyoruz. İçme suyu hatlarımızdaki yenilemeleri yapıyoruz, yeni hatları abonelerimizin evlerinin önüne kadar değiştiriyoruz. Bu konuda vatandaşlarımızın duyarlı olmasını istiyoruz, çünkü bu bölgede metruk evler çok. Böyle olunca da muhatap bulamıyoruz. Bunları da dikkate alıyoruz ve coğrafi bilgi sistemimize işleyerek su aboneliklerine ait bağlantılarını kapılarının önüne kadar bırakıyoruz. İleride suyum yok diyenler olursa biz onlara yerlerini göstereceğiz. Ev sahibi olan ve oturan vatandaşlarımızda bu durumdan memnun, yeni hattan evlerine bağlantılarını yapıyorlar. Bugüne kadar Isparta’da 140 km uzunluğunda içme suyu hattı döşedik” dedi.
Çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren ve bu konuda Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ve tüm emeği geçenlere teşekkür eden İskender Mahallesi Muhtarı Ramazan Geyranlı da, “Mahallemiz Isparta’mızın en eski mahallelerinden birisi. Başkanımıza ve ekibine mahallemizin altyapısını değiştirdiği ve asfaltını yapacağı için mahalle sakinleri ve şahsım olarak çok teşekkür ediyorum. Su abonelikleri yeniden evlerimize bağlanıyor. Eski hatlar iptal oluyor, yeni hatlar hem büyük çaplı hem de yenilenmiş oluyor. Başkanımıza bir kez daha çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.









Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.