isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
ISPARTA'DA ALKOLLÜ ARAÇ KULLANAN KİŞİLERE CEZA YAĞDI
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Isparta'da alkol uygulaması
Isparta'da, alkollü şekilde araç kullanan ve ehliyetsiz trafiğe çıkanlara ceza yağdı

 Isparta'da, alkollü şekilde ve ehliyetsiz olarak trafiğe çıkan sürücülere ceza yağdı. 
Isparta trafiğinde sık sık yapılan rutin uygulamalar kapsamında yapılan alkol kontrollerinde, kontrol edilen 60 sürücüden 6'sı alkollü şekilde araç kullanırken yakalanırken, ehliyetsiz şekilde araç kullananlara da cezai işlem uygulandı.
Edinilen bilgiye göre, Isparta Emniyet Müdürlüğü Şehiriçi Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kentte rutin olarak yapılan bir alkol kontrolü çalışması yaptılar.
Gece yarısından sonra başlayan kontroller kapsamında, sorgusu yapılan 60 araç ve sürücüsünden 6'sının alkollü şekilde araç kullanırken, ikisinin de ehliyetsiz şekilde araç kullanmak suçlarından yakalandığı belirtildi.
Gece geç saatlerde, yaklaşık 2 saat boyunca devam eden kontrollerde, bir aracın da sigortası bulunmadığı ve hacizli - yakalamalı olması nedeniyle trafikten men edildiği kaydedildi.
Isparta'da 2 saatte yapılan kontroller kapsamında, alkollü şekilde araç kullanan ve sürücü belgesi bulunmadığı halde trafiğe çıktığı tespit edilen sürücülere 13 bin 628 TL para cezası tatbik edilirken, ilk kez alkollü şekilde araç kullanan sürücülerin ehliyetlerine de el konuldu.
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.