isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
ISPARTA'DA 4. KEZ MECLİSTEN GEÇTİ AMA...
ISPARTA
G.Tarihi: 09.10.2017 18:33
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
4. kez meclisten geçti
Ayazmana Mesireliğinin alt tarafındaki arsanın yapılan ihalelerine katılım olmaması nedeniyle konu dördüncü kez Belediye Meclisi’nin gündemine geldi.
Belediye Meclisi’nin Ekim ayı son toplantısı dün gerçekleştirildi. Toplantıda daha önce 2’si olağanüstü olmak üzere 3 kez meclis gündemine gelen Ayazmana Mesireliğinin altındaki arsanın durumu tekrar görüşüldü. Arsanın kat karşılığı verilmesi için encümene bir kez daha yetki verildi. İlk olarak arsayla ilgili teklifi okuyan İmar Komisyonu Başkanı Süleyman Gülboy, “Belediyemiz mülkiyetinde bulunan Ayazmana Mahallesi tapunun Gülcü 3848 Ada 1 Nolu parselin kat karşılığı inşaat anlaşması yapılması yönünde 20.06.2017 tarih ve 134 sayılı Meclis kararı ile yüzde 45’den az olmamak üzere karar alınmış ve 25.07.2017 tarih ve 761 sayılı encümen kararı ile ihalesi yapılmıştır. Ancak ihaleye herhangi bir katılımın olmaması nedeniyle kat karşılığı oranının yeniden belirlenerek kat karşılığı anlaşmasının yapılmasının görüşülmesi teklifi” dedi. Daha sonra konuyla ilgili komisyon raporunu açıklayan Gülboy, “Belediye Meclisi’nin 20.06.2017 tarih ve 134 sayılı karar­la alınan kat karşılığı anlaşması oranının yeniden düzenlenerek, Belediyemiz mülkiyetinde bulunan Ayazmana Mahallesi, tapunun Gülcü 3848 ada 1 nolu parselin satışının yapılması veya kat karşılığı inşaat anlaşması yapmak için encümene yetki verilmesi, kat karşılığı anlaşması yapılması durumun­da inşaatın yüzde 38 oranından az olmamak üzere kat karşılığı inşaat anlaşmasının yapılması için encümene yetki verilmesi komisyonumuzca uygun bulunmuştur” şeklinde konuştu. Yapılan oylama ile arsa için encümene yetki verilmesine karar verildi.
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.