isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Isparta Valisi Günaydın "Hestourex" Fuarında
ISPARTA
G.Tarihi: 09.04.2018 00:27
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Vali Günaydın, Hestourex'ta Isparta Şehir Hastanesi standını ziyaret etti

Isparta Valisi Şehmus Günaydın,Burdur ​Valisi Şerif Yılmaz,  ile birlikte Antalya' da bu yıl ikincisi gerçekleştirilen "Hestourex" Fuarını gezerek incelemelerde bulundular.

Vali Şerif Yılmaz, Isparta Valisi Şehmus Günaydın ile birlikte Antalya' da bu yıl ikincisi gerçekleştirilen "Hestourex" Fuarını gezerek incelemelerde bulundular.
 
50 bin ikili iş görüşmesi ile 20 milyar TL'lik ticaret hacminin gerçekleşmesi beklenen Dünya sağlık, spor ve alternatif turizm kongre fuarı 'Hestourex', Antalya ANFAŞ Expo Center'da 5 - 8 Nisan tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlıyor.
 
Burdur ve Isparta Valileri, Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleşen 165 ülkeden 5 binin üzerinde alım heyetinin katılması beklenen "Hestourex Fuarın'da" ziyaretlerde bulunarak yetkililerinden fuarla ilgili bilgiler aldılar.
 
Ziyaretler sırasında fuara katılım sağlayan firma yetkililerine beklentilerini karşılayacak bir fuar geçirmelerini dileyen Vali Günaydın, bölgemiz ve ülkemiz içinde önemli bir fuar olduğunu belirterek fuarın tüm kesimler için hayırlı geçmesini diledi.

 Fuarda Isparta Şehir Hastanesi'nin standını ziyaret eden Vali  Günaydın burada hastanenin çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı. 
 
pageWhats_App_Image_2018_04_08_at_10_15_08Whats_App_Image_2018_04_08_at_10_15_09Whats_App_Image_2018_04_08_at_10_15_10
 
   
Da_Pu_TPp_WAAA0h26Da_Pu_TPq_Xc_AANy_FBDa_Pu_TPr_X0_AAI5u 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.