isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
ISPARTA VALİLİĞİ'NDEN  UYARI GELDİ
ISPARTA
G.Tarihi: 01.07.2017 17:20
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
“Hayvan hakları ihlali uyarısı”
Vali Şehmus Günaydın başkanlığında her ay düzenlenen muhtarlar toplantısının Haziran ayı oturumu gerçekleştirdi.
Toplantıya merkez mahalle ve köy muhtarları katıldı. Toplantıda muhtarlara talep formu dağıtılarak görüş ve öneriler alındı.


“Hayvan hakları ihlali uyarısı”

Toplantıda bir konuşma yapan Vali Günaydın önemli açıklamalarda bulundu. Vali Günaydın düzenlenen toplantıların çok önemli sorunların çözümüne vesile olduğunu belirterek, düzenlenen toplantılar dışında ilçe ve köy ziyaretlerinde de konunun muhataplarıyla ve vatandaşlarla bir araya gelmenin sorunların çözümü açısından hem zaman hem de etkinlik anlamında faydasını gördüklerini kaydetti.

“TOPLANTI VE ZİYARETLER AMACINA ULAŞIYOR”
Vali Günaydın “ Ziyaret ettiğimiz ilçelerde ve köylerde vatandaşlarımızdan bunun geri dönüşlerini net bir şekilde alıyoruz. Bu nedenle vatandaşlarımızın sorunlarının bu kadar kısa sürede çözümünden dolayı memnun oluyoruz. İlgili kurumlar da bu ziyaretlerde bizimle birlikte oluyor. Kurum yetkililerimize ziyaretler esnasından sorunun çözümü noktasında ilgili birimini aratarak çözüm konusundaki çalışmayı o anda başlatıyoruz. Soruna hızlı müdahale sonucunda da neticeyi kısa sürede alıyoruz. İlimizin merkezinde bu toplantılar vesilesiyle ve mahalle ziyaretlerinde bir araya geliyoruz. Bazen esnaf ziyaretlerinde de muhtarlarımızla bir araya geliyoruz. Ancak sadece bu görüşmeleri beklemeyin. Acil bir durum olduğunda 24 saat telefonla bana ulaşabilirsiniz. Bize ulaşamadığınız zaman Mahalli İdareler Müdürümüze veya Özel Kalem Müdürümüze ulaşabilirsiniz. Ama mutlaka ulaşın. Bizim mahallelerimizde köylerimizde bilmemiz gereken konular hakkında mutlaka bizi bilgilendirin.” dedi.

“HAYVAN HAKLARI İHLALİ UYARISI”
Vali Günaydın ayrıca “Son günlerde maalesef bazı mahallelerimizde hayvan haklarıyla ilgili ciddi ihlaller yapıldı. Bakın mahallenizde bu durumları hayvanlara kötü muameleyi tespit ettiğinizde anında Mahalli İdareler Müdürümüz Figen Beşik hanımla paylaşın. Bizim bu tür olayları engelleme adına mahallelerimizde ve köylerimizde çok duyarlı olmamız gerekiyor.”dedi
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.