isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Isparta KÜSİ Çalışma Ekibine Katılıyor
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Isparta KÜSİ Çalışma Ekibine Katılıyor

Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) koordinasyonunu Isparta'da sağlayan Sanayi ve Teknoloji il  Müdürlüğü Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi temsilcilerini de KUSİ ekibine dahil etme için çalışma başlatmıştır. Isparta Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği çalışma ekibi; bilginin yayılımını ve ticarileştirmesinin artırılması, paydaşların bir araya geldiği platformların etkinleştirilmesi, disiplinler arası araştırmaların artırılması ve araştırma sonuçlarının paylaşımının teşvik edilmesi, kolay ve hızlı erişimin sağlanması ve bölgesel etkileşim ile kalkınmaya destek vermeyi amaçlamaktadır.

Konu ile ilgili olarak, Isparta Sanayi ve teknoloji il  Müdürü Tufan Uysal,  "Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği için Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesinden de bölgemizin ihtiyaçları doğrultusunda katkı vermesini beklediklerini" ifade etti.  Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim DİLER ise, "Özellikle Isparta'nın öncelikli alanlarına hitap eden fakültelerimiz ve meslek yüksek okullarımızla KUSİ çalışma ekibine destek olarak bölgesel kalkınma için üzerlerine düşen tüm çabayı göstereceklerini" söyledi.  Teknoloji fakültesi Dekanı Prof.Dr. Reşat SELBAŞ ve Öğretim üyesi Doç. Dr. İsmail Serkan ÜNCÜ toplantıda hazır bulundular.

ISUBÜ
 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.