isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Isparta SGK Milli Eğitim Müdürlüğü Personellerini Bilgilendirdi
ISPARTA
G.Tarihi: 17.10.2017 16:27
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
 
Isparta SGK Milli Eğitim Müdürlüğü Personellerini Bilgilendi
 
 Isparta Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü 17.10.2017 tarihinde Isparta ÖğretmenevindeMilli Eğitim Müdürlüğü personellerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.
Isparta Sosyal Güvenlik İl Müdürü Hüseyin Karagöz yaptığı konuşmasında kurumumuzun iş ve işlemlerini ve yapılan yenilikleri toplumumuzun tüm kesimlerine anlatmaya devam ettiklerini, kamu kurum ve kuruluşlarının da kurumumuz açısından önemli bir yeri olduğunu belirtti.
Şef Nurullah Can ve VHKİ Nuray Eryılmaz tarafından ihaleli işlerin kurumumuza bildirilmesi, ihaleli işlerde yapılacak borç sorgulamaları ve yazışmaları, HİTAP (Hizmet Takip Programı) işlemleri, işyeri tescil ve e-sigorta işlemleri, işe giriş ve ayrılış bildirgelerinin verilmesi, aylık prim ve hizmet belgelerinin verilmesi,  nakil, hastalık, tatil, eksik gün,  iş kazası ve meslek hastalığı durumlarında yapılacak işlemler hakkında sunum yapılarak katılımcıların tüm soruları cevaplandırıldı.



Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.