isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
ISPARTA ŞEHİR HASTANESİ’NİN DESTEK HİZMETLERİ TEPE SERVİS’TEN
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
ISPARTA ŞEHİR HASTANESİ’NİN DESTEK HİZMETLERİ TEPE SERVİS’TEN
 
Tepe Servis ve Yönetim A.Ş,  Türkiye’de hizmete giren ilk üç şehir hastanesinin çalışmayı tercih ettiği şirket olarak, sağlık alanının aranılan hizmet yüklenicileri arasındaki yerini tescilledi.
Yozgat ve Mersin’in ardından yarın (24 Mart 2017) açılış töreni yapılacak Isparta Şehir Hastanesi’nin medikal olmayan destek hizmetleri, Bilkent Holding’e bağlı Tepe Servis ve Yönetim A.Ş tarafından sağlanacak.
Türkiye’de sağlık hizmetlerinde devrim yaratan Şehir Hastaneleri projelerinde, Yozgat ve Mersin’den sonra Isparta’ya da adını yazdıran Tepe Servis ve Yönetim A.Ş, Isparta Şehir Hastanesi’ndeki destek hizmetlerini toplam 700 çalışanıyla yürütecek. Söz konusu hizmetler arasında temizlik, güvenlik, hasta yönlendirme, resepsiyon, çamaşırhane,  hasta taşıma, refakat, yardım masası, otopark, çağrı merkezi ve yemek hizmetleri yer alacak.
Otel konforunda hizmet sunulacak Isparta Şehir Hastanesi’nde Tepe Servis aracılığıyla güvenlik hizmeti Tepe Savunma ve Güvenlik A.Ş, yemek hizmeti ise BCC Catering tarafından verilecek. Tepe Servis, yardım masası hizmetini de kendi bünyesindeki Tepe Çağrı Merkezi aracılığıyla sürdürecek.
TEPE SERVİS VE TEPE SAVUNMA
2008 yılından itibaren temizlik başta olmak üzere destek hizmetleri, entegre tesis yönetimi, çağrı merkezi ve akıllı kart hizmetleri alanlarında hizmet veren Tepe Servis, 8 yıl gibi çok kısa bir sürede 7 bin kişiyi aşan çalışan sayısı, 200’ün üzerindeki kurumsal müşterisi ile yüzde 100 yerli bir şirket olarak dikkat çekiyor.
Özel güvenlik sektöründe, çalışan sayısıyla Türkiye’deki en büyük şirket olan Tepe Savunma; hastane güvenliğinde uzun yıllara dayanan tecrübesini Isparta Şehir Hastanesi’ne de aktaracak. Tepe Savunma, Isparta Şehir Hastanesi’ndeki faaliyetlerini 100 kişilik güvenlik ekibiyle gerçekleştirecek.
Türkiye’nin en büyük yemek şirketleri arasında yer alan ve 1993 yılından bu yana “tadında ve zamanında” sloganı ile hizmet sunan BCC Catering ise Isparta Şehir Hastanesi’nde 120 kişilik ekibiyle çalışacak.
NE DEDİLER?
Tepe Servis Genel Müdürü Canan Çakmakcı, Isparta Şehir Hastanesi’nin açılışı nedeniyle yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Yozgat Şehir Hastanesi ve Avrupa’nın en büyük sağlık kompleksi olan Mersin Şehir Hastanesi’nin ardından bugün 3. şehir hastanesi projemiz olan Isparta Şehir Hastanesi’nde de hizmet sunmaya başlıyoruz.
Şehir hastaneleri konsept olarak ülkemiz için heyecan verici yepyeni bir atılım. Tepe Servis olarak, ülkemizde hayata geçirilen ilk üç şehir hastanesi projesinde art arda yer alarak,  büyük bir heyecan ve gururla büyümeye devam ediyoruz.”BCC Catering Genel Müdür Yardımcısı Vedat Uluğ konu hakkında şöyle konuştu: “Isparta Şehir Hastanesi’nde IS0 22000 (Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi) standardının öngördüğü şekilde tasarlanan, günümüz gastronomi teknolojisinin sunduğu en son imkân ve ekipmanlarla donatılmış olan mutfaklarımız ile hizmet sunmaya hazırız. Gıda sektöründe geçirdiğimiz 25 yıllık tecrübemizle, Isparta Şehir Hastanesi’nde en iyi şekilde hizmet vereceğimize inanıyoruz.”
 
Tepe Servis Hakkında:
 
Tepe Servis ve Yönetim A.Ş,Bilkent Holding’e bağlı olarak 2008 yılında kurumsal temizlik başta olmak üzere her tür destek hizmetleri, entegre tesis yönetimi, çağrı merkezi ve akıllı kart hizmetleri alanlarında hizmet vermek amacıyla kuruldu. Referansları arasında Şehir Hastaneleri, T.C. Ziraat Bankası, Yapı Kredi Bankası gibi ulusal ağlara sahip bankaların da bulunduğu Tepe Servis, 7 bin kişinin üzerinde personeli ile 200’ün üzerinde kurumsal müşteriye, AVM’ler, ofis ve plazalar, siteler, kampüsler, hastaneler, fabrikalar, banka şubeleri, ATM’ler dahil olmak üzere 2 bin noktada hizmet veriyor.
Tepe Savunma Hakkında:
1993 yılında Bilkent Holding’e bağlı şirketlerin güvenliğini sağlamak üzere faaliyete başlayan Tepe Savunma, şu anda 12 bine yakın personel sayısı ile 400’e yakın kurumsal müşteriye hizmet veriyor. Müşterileri arasında; Akbank, ING Bank, Ziraat Bankası, Arçelik, OMV Petrol Ofisi, İDO, Migros, Aygaz, Ford Otomotiv, Mersin Uluslararası Liman İşletmeleri, TOFAŞ, Türk Ekonomi Bankası, Doğuş Oto, ODEA Bank, Philip Morris, Aras Kargo, US Grup Lojistik Taşımacılık, Panora, Şişecam gibi Türkiye'nin kendi sektörlerinde lider kuruluşları yer alıyor.
BCC Catering Hakkında:
1993 yılında Bilkent Üniversitesi'nin öğrenci ve öğretim kadrosuna yemek hizmeti vermek amacıyla kurulan BCC Catering, insan sağlığını etkileyebilecek bir hizmet sunmanın verdiği ciddiyetle tesislerinde son teknoloji ürünü ekipmanlar kullanarak, Türkiye'nin önde gelen sanayi kuruluşları, kamu kurumları, özel okullar, üniversiteler ve hastanelerden oluşan portföyüne Türkiye genelinde günde 100 bin kuverin üzerinde üretim yapıyor. 





Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.