isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Isparta Şaşırtan Gerçek! Erik Ağaçları Çiçek Açtı
ISPARTA
G.Tarihi: 17.10.2017 15:55
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Isparta Erik Ağaçları Çiçek Açtı

Isparta'nın Yalvaç İlçesi'nde 62 yaşındaki İbrahim Selam'ın evinin önündeki 2 erik ağacı çiçek açtı.

 


Isparta'nın Yalvaç İlçesi'nde 62 yaşındaki İbrahim Selam'ın evinin önündeki 2 erik ağacı çiçek açtı. Selam, Şu yaşa geldim, böyle bir olayla ilk kez karşılaşıyorum. Ağaç uykuya varacağı yerde uyanıyor. İklimler bozuldu dedi.

Yalvaç'a bağlı Hüyüklü Beldesi'nde oturan İbrahim Selam'ın evinin önündeki 2 erik ağacı çiçek açtı. Durum karşısında şaşıran İbrahim Selam ve eşi Alime Selam, daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadıklarını söyledi.

İbrahim Selam, Ağaçlar uykuya geçeceğine uyandı. Eşim ve ben ilk gördüğümüzde çok şaşırdık dedi. Erik ağaçlarının 5-6 yıllık olduğunu aktaran İbrahim Selam, Hava soğumaya başladı ve çoğu ağaç yapraklarını dökmeye başladı ama bizim erik ağacı mevsimleri şaşırıp yaprak dökecek yerde çiçek açtı. Ben 1955 doğumluyum, şu yaşa geldim, böyle bir olayla ilk kez karşılaşıyorum. Ağaç uykuya varacağı yerde uyanıyor. İklimler bozuldu diye konuştu.

Alime Selam da Ağacın çiçek açtığını görünce şaşırdık kaldık. Ömrümde böyle bir şey görmedim dedi.

Nurettin ARKAN/YALVAÇ/DHA

 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.