isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
​ISPARTA’NIN ALTIN SESİ DENİZ OLDU
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
ISPARTA’NIN ALTIN SESİ DENİZ OLDU
Isparta Belediyesi Gül Fuarı ve Uluslararası Gül Festivali kapsamında ‘Gül Kokulu Şehir Altın Sesini Arıyor’ Ses Yarışması düzenlendi. Bir ay önce 35 kişi ile başlayan ilk tur sonunda 15 sanatçı finallere katılmaya hak kazandı. Jüri üyeliklerini Murat Balaban, Ümmü Erbil, Mevlüt Öz, Ümran Özdemir ve Sevgi Petek’in yaptığı yarışmada birincilik için sahne alan sanatçılardan Filiz Deniz ‘Yaralar Beni’ parçasıyla ‘Gül Kokulu Şehir Altın Sesini Arıyor’ Ses Yarışmasının birincisi oldu. Yarışmada ikinciliği ‘Ali Beyim Taş Başımda Oturur İlmon Yar’ parçasıyla Şevval Dağ, üçüncülüğü de Selenay Türkcephe ‘Bahçede Yeşil Çınar’ parçasıyla aldı. Hacer Çevikbaş ile Emre Yüncü de mansiyon ödülüne layık görüldü.
Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ‘Gül Kokulu Şehir Altın Sesini Arıyor’ Ses Yarışmasına eşi Dilek Günaydın ile birlikte katıldı.
Son yarışmacının sahnede olduğu dakikalarda Bakanlar Kurulunun Kudüs'te yaşanan saldırılar ve bu saldırılar sonrası meydana gelen katliam nedeniyle Filistinlilerle dayanışma içerisinde olmak, şehitleri saygıyla anmak maksadıyla 3 gün süreyle yas ilan edilmesi sonrasında program sonlandırıldı. Sahne alacak olan sanatçılardan oluşan jüri heyetinin konseri de iptal edilirken, ilk üçe giren sanatçıların usul gereği tekrar sahne alarak parçalarını seslendirmesi olayı da gerçekleştirilmedi.
Programın sonlandırılmasıyla birlikte Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yarışmaya katılan sanatçılara plaket ve dereceye girenlere ödüllerini takdim etti. Yarışmada birinciye üç bin, ikinciye 2 bin 500 ve üçüncüye de iki bin lira para ödülü takdiminde bulunuldu.
Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın yaptığı konuşmasında “Güzel bir konuşma yapmak isterdim ama şu anda Bakanlar Kurulu karar aldı. Yas ilanı var. Filistinli kardeşlerimizi, Müslüman kardeşlerimizi İsrailliler katlediyor. Şu anda 50 şehidimiz, 2 binde yaralımız var. Bundan dolayı yas ilan edildi. Elbette Isparta Belediyesi ve Ispartalılar olarak bu yas ilanına katılıyoruz.
Böyle güzel bir gecede, böyle bir yarışta şu saniyede Isparta Belediye Başkanı olarak bende böyle bir karar almak zorunda kaldım. Ses yarışmamız nihayetlenmişti, jüri heyetimiz neticesini açıklayacaktı. Fakat arkasından usul gereği bu yarışta derece alan arkadaşlarımızın aynı şarkıyı okumaları arzu edilirdi. Alınan yas kararından dolayı bu şarkılar okunmayacak. Dileğim, tüm İslam aleminin ve Türk milletinin gelecekte büyük başarılar elde etmesidir. Ebedi bu millet dünya üzerinde payidar kalsın diliyorum” şeklinde konuştu.
 
15_05_2018_ses_yarismasi_115_05_2018_ses_yarismasi_215_05_2018_ses_yarismasi_315_05_2018_ses_yarismasi_415_05_2018_ses_yarismasi_515_05_2018_ses_yarismasi_615_05_2018_ses_yarismasi_7


 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.