isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Isparta (ISUBÜ) ve Sakarya (SUBÜ) arasında Uygulamalı Eğitim Toplantısı Gerçekleştirildi
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Isparta (ISUBÜ) ve Sakarya (SUBÜ) arasında Uygulamalı Eğitim Toplantısı Gerçekleştirildi
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nde, üniversitemiz MYO Müdürleri ile birlikte 3+1 ve 7+1 eğitim modellerinin nasıl uygulanacağı,  uygulamadaki zorluklar ve önemli detaylarla ilgili bir toplantı gerçekleştirildi

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nde g toplantıya, SUBU Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sinan Serdar Özkan, Genel Sekreter Dr. Öğretim Üyesi Gökhan Ergen katıldı.

Rektör Sarıbıyık, bu eğitim sistemini 2011 yıldan bu yana kullandıklarını, özel sektör ve kamudan güzel dönütler aldıklarını ifade etti. Öğrencilerin mesleki gelişimi bakımından uygulamalı eğitim sisteminin faydalarına değindi.

Isparta Uygulamalı Bilimle Üniversitesi MYO Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Korkmaz, ISUBÜ Genel Sekreteri Sefer Kutlu ve 13 MYO Müdürü ile birlikte Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nde işbirliği kapsamında görüşmelerde bulundu.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi adına söz alan MYO Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Korkmaz, yeni kurulan üniversitemizde uygulanabilecek en faydalı eğitim sistemlerinin araştırıldığını, genelinde ülkemize ve öğrencilerimize, özelinde ise Isparta ve bölgemiz insanına katkı sağlayacak çalışmalarla en iyi şekilde hizmet etmek için gerekenlerin yapıldığını ifade etti.



Uygulamalı Eğitimde pilot Üniversite olarak her iki üniversite arasında yapılan çalışmalar ve gelecek işbirliği, uygulamalı eğitim süreçleri hakkında çalışma ve görüş alışverişlerinde bulunuldu.

Uygulamalı sistem MYO’lar için 3 dönem örgün öğretim 1 dönem işyeri uygulaması, fakülteler için 7 dönem örgün öğretim 1 dönem işyeri uygulamasını öngörüyor.

ISUBÜ















Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.