isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Isparta Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Belli Oldu
ISPARTA
G.Tarihi: 05.01.2018 18:21
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Aydın, Isparta Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı oldu
Yaklaşık 22 yıl Eğirdir'de çeşitli birimlerde Müdürlük görevini başarıyla yapan Dr. Mehmet Nazif Aydın, İsparta Halk Sağlığı Hizmetleri Baş­kanı oldu.
5.5.1995- 14.12.2017 ta­rihleri arasında Eğirdir'de ba­şarılı hizmetlere imza atan Dr. Mehmet Nazif Aydın, bundan böyle görevini Isparta Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı ola­rak sürdürecek. 22 yıl ilçe­mizde hizmet eden Dr. Aydın için dün akşam Eğirdir Nafiz Yürekli Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygu­lama Otelinde bir veda yemeği düzenlendi. Yemeğe, Dr. Meh­met Nazif Aydın'ın ailesi yanı
sıra, Eğirdir İlçe Sağlık Müdür­lüğü ve Toplum Sağlığı doktor­ları, hemşireleri ve emekli personel katıldı. 22 yıl Eğir­dir'de hizmet etmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Dr. Mehmet Nazif Aydın'a emekleri dolayısıyla plaket ve çeşitli hediyeler tak­dim edildi. Eğirdir İlçe Sağlık Müdürlüğü görevine ise Dr. Abdurrahman Enis Özdemir atandı. Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı olarak İsparta'ya ata­nan Dr. Mehmet Nazif Aydın'a emekleri dolayısıyla teşekkür ediyor, ilçemize yeni atanan Dr. Abdurrahman Enis Özdemir'e başarılı çalışmalar diliyo­ruz.

Kaynak:Manşet Gazetesi

Dr. Mehmet Nazif Aydın ile ilgili görsel sonucu
 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.